Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Drachten

U komt ze overal tegen: onze kunststof kozijnen. Ook in Drachten en omgeving, zoals in Garijp, Beetsterzwaag en Surhuisterveen. Al meer dan 33 jaar komen wij onze duurzame, onderhoudsarme producten door heel Noord-Nederland plaatsen.

Bekijk op uw gemak de foto’s van onze voorbeeldprojecten. U krijgt hier direct een beeld van ons aanbod en wat onze vakkundige monteurs ook bij u kunnen realiseren. Naast kunststof kozijnen realiseerden we in Drachten bijvoorbeeld ook gevelbekleding, windveren, een dakraam, rolluik en garagedeur. Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, extra solide en met een lange levensduur. Wij kennen de nieuwste bouwontwikkelingen en de hoogst denkbare kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte en wind- en waterdichtheid. Onze producten hebben niet voor niets het KOMO-keurmerk!

“Wij staan voor kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid”

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Kunststof kozijnen specialist

We kunnen constante kwaliteit en maatwerk leveren omdat Jansma alles in eigen huis fabriceert met een vaste ploeg medewerkers.

Kevin Walter

Montagemedewerker

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunststof kozijnen in Friesland vakkundig gefabriceerd en gemonteerd

Omdat onze kunststof kozijnen in eigen beheer in Friesland gefabriceerd worden, doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Dankzij voortdurende innovatie voldoen onze kozijnen aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte, wind- en waterdichtheid. Dat ziet u bijvoorbeeld aan het KOMO keurmerk. Profiteer ook van de directe en flexibele levering uit onze eigen fabriek, zonder tussenpersonen. Heeft u al een impressie gekregen van onze projecten? We hebben diverse projecten opgeleverd o.a. met kunststof kozijnen in Heerenveen, Dokkum & Sneek.

Onze vakbekwame, gekwalificeerde monteurs staan garant voor een deskundige montage en afwerking. Wij kennen de nieuwste bouwontwikkelingen en eisen en zorgen ervoor dat u direct van uw kunststof kozijnen geniet. Na het plaatsen voeren wij het bouwafval af.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom om een goede indruk te krijgen van onze kunststof kozijnen. Niet alleen in Drachten maar in heel Nederland komen wij kozijnen plaatsen. Wilt u liever dat wij naar u toe komen, ook dat is mogelijk. Maak online direct een afspraak om één van onze adviseurs naar uw woning te laten kijken. U krijgt dan deskundig advies en direct een duidelijke prijsopgave. Online kunt u ook inspiratie opdoen of vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze professionele medewerkers helpen u graag van A tot Z!

Bezoek onze showroom óf maak gebruik van onze gratis advies aan huis service. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Coevorden, kunststof kozijnen in Delfzijl of juist kunststof kozijnen in Franeker? Zomaar een greep uit de plaatsen waar wij al veel kozijnen geleverd hebben. Wij reizen heel Noord-Nederland af. Op onze website vindt u meer informatie over andere projecten die wij in Friesland gerealiseerd hebben, over het K-Vision en Frisian (HVL) PLUS kozijn, onze werkwijze en de mogelijkheden wat betreft kleur, stijl en glas.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Voor iedere situatie een passende oplossing

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken