Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Coevorden

U bent op zoek naar kunststof kozijnen in de regio Coevorden? Al ruim 33 jaar kunt u de vakmensen van Jansma Burdaard door heel het land zien rijden. U komt onze kunststof kozijnen niet alleen in Coevorden tegen maar ook in bijvoorbeeld Klazienaveen, Emmen en heel veel andere plaatsen in Noord-Nederland. En daar zijn goede redenen voor. Vindt u het ook belangrijk om verantwoord en bewust met het milieu om te gaan? Verdiep u dan eens in de vele voordelen van kunststof kozijnen. We zetten er graag een aantal voor u op een rijtje.

Waar houten kozijnen regelmatig geschilderd moeten worden, heeft u bij kunststof geen blijvende onderhoudskosten. Onze onderhoudsarme kozijnen hoeven zelfs niet in de was gezet te worden. Dat bespaart u veel tijd en geld. Daarnaast hebben kunststof kozijnen een goede isolatiewaarde. In combinatie met HR++ glas worden veel buitengeluiden gedempt en blijft het warmer in huis. Zo bespaart u nog meer (stook)kosten. Het nieuwste glas en de nieuwste kozijnen zijn waarschijnlijk dus een stuk (energie)zuiniger dan de kozijnen en het glas dat u nu heeft. En als u onze eerlijke prijzen ziet, samen met 10 jaar garantie, begrijpt u vast dat klanten voor hun kunststof kozijnen vanuit Coevorden en omstreken graag bij ons bestellen.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie over ons maatwerk

Heeft u de foto’s van onze voorbeeldprojecten op uw gemak bekeken? Hier krijgt u een goed beeld van ons aanbod. Niet alleen van de kunststof kozijnen maar ook van bijvoorbeeld windveren, dakramen, rolluiken, gevelbekleding en garagedeuren die wij gerealiseerd hebben. In onze eigen fabriek in Burdaard werken wij volgens de nieuwste bouwontwikkelingen en de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte en wind- en waterdichtheid. Bovendien leveren we u altijd maatwerk omdat de fabricage en montage in onze eigen handen ligt.

Voor uiterst kwalitatieve producten gaat u dus naar Jansma Burdaard. Wilt u graag de mogelijkheden voor kunststof kozijnen bij u thuis in Coevorden en omstreken laten bekijken? Plan dan online een afspraak in met een adviseur.  Wanneer u op zoek bent naar kunststof kozijnen in Delfzijl of kunststof kozijnen in Dokkum, dan kunt u ook profiteren van onze op maat gemaakte producten. U bent natuurlijk ook meer dan welkom in onze showroom. Heeft u nu al vragen? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken