Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen kleuren

Kunststof kozijnen van Jansma Burdaard zijn opgebouwd uit twee basiskleuren: wit RAL 9016 en creme RAL 9001. Daarnaast zijn vele afwijkende kleuren mogelijk door het aanbrengen van een pantserfolie op het kunststof profiel. Deze pantserfolie heeft een dikte van circa 0,2 mm en is bestand tegen alle weersinvloeden. Ook op profielen voorzien van een dergelijke pantserfolie is het KOMO-keurmerk van toepassing. Dit keurmerk garandeert u een degelijk product dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

De pantserfolie is voorzien van een zogenaamde nerfstructuur die uw kunststof kozijn een authentiek karakter geeft. Al onze profielen zijn leverbaar met een dergelijke pantserfolie, dus ook profielen in wit RAL 9016 en creme RAL 9001! Kunststof kozijnen schoonmaken is met iedere kleur een eenvoudig karwei. De kleuren komen er na een schoonmaakbeurt extra blinkend uit.

Kunststof kozijnen in allerlei kleuren laten plaatsen, dat maakt de zoektocht nog interessanter. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Of wilt u weten voor hoe goedkoop kunststof kozijnen plaatsen al kan? Vraag een offerte aan of maak een afspraak!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Veel gebruikte kleuren voor kunststof kozijnen zijn:
Donkergroen RAL 6009, Staalblauw RAL 5011, Bordeauxrood RAL 3005. Verschillende houtmotieven en diverse andere kleuren zijn mogelijk.

Heeft u speciale wensen qua kleurstelling? Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

kunststof kozijnen kleuren

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken