Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen

Bespaar tijd, geld en energie

Nooit meer hoge bedragen betalen voor het schilderen van uw kozijnen? En wat dacht u van de tijd die u kwijt bent aan het schoonmaken van houten of aluminium kozijnen? Met kunststof is dat verleden tijd. Het trekt namelijk minder vuil aan, en dankzij onze naar binnen draaiende ramen kunt u de kozijnen en beglazing eenvoudig schoonmaken, zonder een trap nodig te hebben.

Betaal niet langer te veel aan energie

Naast een behoorlijke besparing op onderhoudskosten bespaart u ook op uw energiekosten. Al ons glas is HR++ dubbel glas, wat een hoge isolatiewaarde heeft. Zo verliest u weinig warmte, waardoor u minder energie verbruikt. En dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Maak uw woning nog duurzamer met een kunststof dakkapel of onze kunststof deuren.

Geef inbrekers het nakijken… voor een scherpe prijs!

Combineer de natuurlijke uitstraling van authentieke houten kozijnen met het gemak van moderne kunststof kozijnen: onderhoudsarm, duurzaam en milieuvriendelijk. U krijgt maar liefst 10 jaar volledige garantie op onze kozijnen en het hang- en sluitwerk, evenals op de montage. En dat alles voor een eerlijke prijs! De prijzen voor kunststof kozijnen kunnen zelfs lager uitvallen dan die van traditionele hardhouten kozijnen.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Kunststof kozijnen laten maken

Er wordt bij Jansma doorlopend geïnvesteerd in de nieuwste machines, de klant ziet dit terug in de fraaie afwerking van al onze kunststof producten.

Tjeerd Terpstra

Medewerker productie

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maatwerk kunststof kozijnen plaatsen

Onze kunststof kozijnen zijn in nagenoeg elke stijl, maatvoering en uitvoering te plaatsen, van eigentijds tot klassiek. Altijd gemaakt van hoogwaardige grondstoffen! Naast het vertrouwde kunststof kozijn met schuine hoekverbindingen leveren we ook kozijnen met rechte hoekverbindingen, het Frisian HVL kozijn en zelfs kunststof kozijnen met een rechte hoek van 90º, het FrisianPlus kozijn. Ook deze kunststof kozijnen plaatsen we in allerlei kleuren. In combinatie met bijvoorbeeld een oudhollandse onderdorpel creëert een HVL kozijn met rechte hoekverbinding een perfecte authentieke look.

Veiligheidsglas, getint glas, figuurglas, zonwering tussen glas, ook wat betreft het glas is er heel veel mogelijk. Al ons glas is HR++ dubbel glas en heeft dus een hoge isolatiewaarde. Zo verliest u weinig warmte, waardoor u minder energie verbruikt. En dat is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Offerte aanvragen      Afspraak maken

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Kunststof kozijnen in Friesland gefabriceerd

Omdat onze kunststof kozijnen in eigen beheer in Friesland gefabriceerd worden, doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Dankzij voortdurende innovatie voldoen onze kozijnen aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte en wind- en waterdichtheid. Profiteer ook van de directe en flexibele levering uit onze fabriek, zonder tussenpersonen.

Onze monteurs staan garant voor een deskundige montage en afwerking. Wij kennen de nieuwste bouwontwikkelingen en eisen en zorgen ervoor dat u direct van uw kunststof kozijnen geniet. Na het plaatsen voeren wij indien gewenst ook het bouwafval af. U heeft dus nergens omkijken naar.

K-Vision kunststof kozijnen

We maken uitsluitend gebruik van extra brede, hoogwaardige K-Vision kunststof kozijnen. K-vision is de marktleider in Nederland en wordt zowel bij renovatieklussen als nieuwbouwprojecten veelvuldig toegepast in de Nederlands markt. Met een vleugeldikte van 76 mm voor extra isolatie en de meest degelijke staalversterking in de kunststof profielen. Zeer solide met de garantie voor een langere levensduur.

Onze kunststof kozijnen worden in Friesland gefabriceerd. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Groningen of naar kunststof kozijnen in Drenthe? Wij leveren óók in deze provincies kunststof kozijnen. Neem contact met ons op voor kunststof kozijnen in Leeuwarden, kunststof kozijnen in Heerenveen of omstreken. Wij zorgen van a tot z voor uw project kunststof kozijnen.

Persoonlijk advies, eigen fabricage & deskundige montage

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, waarbij we al uw wensen meenemen, of neem contact met ons op voor deskundig advies over kunststof kozijnen en het plaatsen. U kunt onze kunststof kozijnen in Friesland met eigen ogen bekijken wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. We geven u zelfs graag een rondleiding door onze fabriek als u alles over onze kozijnen wilt weten!

Offerte aanvragen      Afspraak maken

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken