Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Eigen fabricage & montage
 • Geen aanbetaling nodig
 • Zekerheid met 10 jaar garantie

Screenline

Zonwering tussen glas

Jansma Burdaard heeft verschillende slimme oplossingen voor zonwering in huis. Screenline is een innovatief systeem waarbij de jaloezie of plissé black-out tussen het HR++ isolatieglas zit. Geschikt voor elke ruimte en bijvoorbeeld heel mooi toepasbaar in een draaikiepraam of een schuifpui.

Moderne uitstraling en lange levensduur

Zonwering tussen glas heeft enorm veel voordelen. Zo kan het niet beschadigen en is het ongevoelig voor stof en vocht. Heel hygiënisch en onderhoudsvrij dus. Het systeem is geschikt voor elke ruimte, zoals de woonkamer, de keuken, badkamer of slaapkamer. Er zijn meerdere kleuren en uitvoeringen leverbaar, passend bij de stijl van uw interieur. De bediening kan zowel handmatig als met een afstandsbediening worden gedaan.

De unieke voordelen van Screenline

Zonwering tussen dubbel glas is een fraaie oplossing om energie te besparen, bescherming te bieden tegen invallend zonlicht of om extra privacy te creëren. De bediening is ook nog eens heel eenvoudig.

Ongevoelig voor stof en vocht

Bepaal zelf de mate van privacy

Uitstekend zonwerende eigenschappen

Ongevoelig voor beschadigingen

We zijn altijd op zoek naar nieuwe innovaties om daarmee de verwachtingen van de klant te overtreffen. Screenline is daar een passend voorbeeld van.

Yvonne Douma

Medewerker binnendienst

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Screenline zonwering voor vele jaren woonplezier

Moderne zonwering draagt bij aan de eigentijdse uitstraling van uw woning. Weer en wind hebben geen enkele invloed en het product kan niet vuil worden. Screenline blijft dus onveranderd mooi. De slimme zonwering voldoet ook aan de nieuwste inzichten als het gaat om energiehuishouding. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van gratis warmte van de zon door de jaloezieën open te kantelen of op te trekken. Screenline is ontwikkeld door onze glasleverancier Pilkington, standaard zit er maar liefst vijf jaar garantie op.

Kies de stijl die bij u past

We leveren een uitgebreid palet aan uitvoeringen en kleuren in jaloezieën tussen glas. Samen met onze adviseur gaat u dus zeker een mooie oplossing vinden. De plissé black-out is een speciale uitvoering voor het verduisteren van bijvoorbeeld de slaapkamer. We leveren ook een gemotoriseerde uitvoering op zonne-energie, dat vergemakkelijkt de installatie. Met een afstandsbediening regelt u optioneel de gewenste mate van zonwering en privacy.

Laat u inspireren

Geïnspireerd door het aanbod op onze website. Kom dan eens naar onze showroom in Burdaard en ervaar zelf het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Reviews kunststof kozijnen

Familie Sikkema

Zevenhuizen

Onze woonboerderij heeft een geheel eigen stijl, het is een mix van oud en nieuw. De adviseur van Jansma zag hierin gelukkig direct de uitdaging. Door de eigen productie konden onze schuine en rondlopende kozijnen ook prima in kunststof uitgevoerd worden. We zijn erg tevreden met het resultaat, de woning is meer ‘een’ geworden en de energierekening is direct flink gedaald!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Extra aandacht voor duurzaamheid

Op verzoek van de klant kan met Screenline in combinatie met isolatieglas het comfort en de isolerende prestatie van uw woning nog verder worden verbeterd door het toepassen van thermisch verbeterde afstandhouders. Hiermee wordt de koudestraling die door het glas naar binnen komt beperkt en blijft het glas aan de binnenzijde bij de rand warmer dan bij standaard metalen afstandhouders. Zo geniet u van extra comfort en energiebesparing. Vraag ernaar bij onze adviseur.

Voordelen van de thermisch verbeterde afstandhouders:

 • Verbetert de thermische isolatiewaarde van het raam.
 • Beperkt het warmteverlies ter plaatse van de rand van het
  isolatieglas en bespaart energiekosten.
 • Verhoogt het comfort door minder koudestraling ter plaatse
  van de randen van het glas.
 • Verbetert de hygiëne door minder risico op condensvorming
  aan de binnenzijde van het glas ter hoogte van de rand.
 • Geen hinderlijke lichtreflectie in de spouw door matte
  kunststof bovenzijde.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Persoonlijk advies bij u thuis of bij ons in de showroom

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken