Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen plaatsen is specialistisch werk. Daarom leiden wij al sinds lange tijd onze eigen montageploegen op. Onze eigen mensen komen dus bij u langs om de werkzaamheden te verrichten. Zij zijn specialisten in hun vakgebied en hebben al vele jaren ervaring. Ze zorgen voor een perfecte oplevering.

Het juiste kunststof kozijn

Kunststof kozijnen plaatsen begint met het inmeten. Na het maken van een afspraak komt één van onze vertegenwoordigers bij u thuis om samen met u te kijken welk kozijn het meest geschikt is voor uw huis. Daarbij wordt niet alleen naar de stijl gekeken maar worden verschillende factoren meegenomen, zoals de staat van het metselwerk, het kiezen van de juiste aansluitingen, de juiste draairichtingen van de vleugels en de juiste ventilatiesystemen en isolatie. U kunt bovendien al uw vragen over kunststof kozijnen stellen.

Kunststof kozijnen stellen / monteren in eigen beheer

Naast de productie van kunststof kozijnen stellen / monteren wij ze ook in eigen beheer. U heeft dus niet te maken met tussenpersonen maar krijgt onze eigen medewerkers over de vloer. Daarbij kunt u rekenen op een sublieme kwaliteit en uitstekende service. Dat wordt nog eens bekroond met 10 jaar volledige garantie op zowel de kozijnen als de montage.

Kunststof kozijnen plaatsen is mogelijk bij zowel nieuwbouw als renovatie, in een bestaande dakkapel, in een jaren ‘30 woning maar ook jaren ‘80 stijl en zelfs in chaletbouw. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Wilt u kozijnen met dubbel glas of triple glas? Ook dat is mogelijk. Omdat wij de fabricage en montage in eigen beheer uitvoeren, is maatwerk mogelijk en hebben wij altijd een passende oplossing.

Onze werkplaats is gevestigd in Friesland. Dit betekent natuurlijk niet dat alleen de kozijnen in Friesland leverbaar zijn. Wij rijden heel Noord-Nederland af om de mooiste kozijnen en dakkapellen te plaatsen.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, maak direct een afspraak of breng een bezoek aan onze showroom in Burdaard, Friesland, voor meer informatie en antwoord op al uw vragen. Op onze website leest u ook meer over hoe het schoonmaken van kunststof kozijnen werk en op welke manier kunststof kozijnen onderhoud nodig hebben.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken