Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen plaatsen

Kunststof kozijnen plaatsen is specialistisch werk. Daarom leiden wij al sinds lange tijd onze eigen montageploegen op. Onze eigen mensen komen dus bij u langs om de werkzaamheden te verrichten. Zij zijn specialisten in hun vakgebied en hebben al vele jaren ervaring. Ze zorgen voor een perfecte oplevering.

Het juiste kunststof kozijn

Kunststof kozijnen plaatsen begint met het inmeten. Na het maken van een afspraak komt één van onze vertegenwoordigers bij u thuis om samen met u te kijken welk kozijn het meest geschikt is voor uw huis. Daarbij wordt niet alleen naar de stijl gekeken maar worden verschillende factoren meegenomen, zoals de staat van het metselwerk, het kiezen van de juiste aansluitingen, de juiste draairichtingen van de vleugels en de juiste ventilatiesystemen en isolatie. U kunt bovendien al uw vragen over kunststof kozijnen stellen.

Kunststof kozijnen stellen / monteren in eigen beheer

Naast de productie van kunststof kozijnen stellen / monteren wij ze ook in eigen beheer. U heeft dus niet te maken met tussenpersonen maar krijgt onze eigen medewerkers over de vloer. Daarbij kunt u rekenen op een sublieme kwaliteit en uitstekende service. Dat wordt nog eens bekroond met 10 jaar volledige garantie op zowel de kozijnen als de montage.

Kunststof kozijnen plaatsen is mogelijk bij zowel nieuwbouw als renovatie, in een bestaande dakkapel, in een jaren ‘30 woning maar ook jaren ‘80 stijl en zelfs in chaletbouw. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Wilt u kozijnen met dubbel glas of triple glas? Ook dat is mogelijk. Omdat wij de fabricage en montage in eigen beheer uitvoeren, is maatwerk mogelijk en hebben wij altijd een passende oplossing.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan, maak direct een afspraak of breng een bezoek aan onze showroom in Burdaard, Friesland, voor meer informatie en antwoord op al uw vragen. Op onze website leest u ook meer over hoe u uw kunststof kozijnen het beste kunt schoonmaken en met welke reinigers u dit het beste kunt doen.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact