Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Over ons

Een betrouwbaar familiebedrijf sinds 1987

Jansma Burdaard is een echt Fries familiebedrijf, en daar zijn we trots op! Als producent van kunststof kozijnen en dakkapellen is Jansma Burdaard een begrip in Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe).

Jansma Burdaard werd in 1987 opgericht door Symen Jansma, destijds een pionier op het gebied van kunststof kozijnen. Na een succesvolle start ontstond al snel een nijpend ruimtegebrek en in 1996 werd een tweede bedrijfshal gebouwd. Het gehele productieproces en de montage vinden dan al plaats in eigen beheer. Als gevolg van verdere groei hebben nadien nog diverse grote uitbreidingen plaatsgevonden. Inmiddels heeft zoon Minne Jansma het bedrijf van zijn vader overgenomen.

Maak een afspraak

Gratis advies bij u thuis

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend

Friese eerlijk- & nuchterheid

Jansma Burdaard is in ruim 30 jaar tijd uitgegroeid tot een modern bedrijf met ruim 50 medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubewust produceren zijn belangrijke kernwaarden. We zijn trots familiebedrijf waarbij de menselijke maat de leidraad vormt in alles wat we doen.

Met wie heb ik gesproken?

Ondanks de continue groei van het bedrijf / team, is iedere klant voor ons speciaal en hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. Nieuwsgierig met wie u heeft gesproken of wie er bij u op de bezoek komt / is geweest? We hebben onze verkopers en het binnendienst team voor u op een rijtje gezet.

Maak kennis
Wypie Hoogterp - Jansma Burdaard

Wypie Hoogterp

Commercieel medewerker binnendienst

Martin Hooghiemster - Jansma Burdaard

Martin Hooghiemster

Planning

Minne Jansma - Jansma Burdaard

Minne Jansma

Eigenaar & adviseur

Regio Friesland

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We zijn uitgegroeid tot een modern bedrijf, waarin het voor de ruim 40 medewerkers plezierig werken is en waar maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieubewust produceren hoog in het vaandel staan. Zo produceren we deels op zonne-energie. Het restafval van kunststof wordt volledig hergebruikt en afval wordt consequent gescheiden.

Net dat stapje extra

We zijn een (h)echt familiebedrijf, waarbij de menselijke maat de leidraad vormt in onze bedrijfsvoering en manier van zakendoen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en degelijkheid zijn bij ons geen loze begrippen, maar maken we dagelijks in de praktijk waar. De wens van onze klanten staat centraal en er is dan ook veel mogelijk wat betreft kleuren en maten. Onze medewerkers zetten net dat stapje extra!

Uitgebreid assortiment

Naast kunststof kozijnen en dakkapellen produceren we ook deuren en schuifpuien in eigen beheer, en leveren we gevelbekleding en vele andere producten van hoogwaardige kwaliteit. Voor bijna alle producten geldt een garantietermijn van tien jaar, ook voor de montage!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken