Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Eigen fabricage & montage
 • Geen aanbetaling nodig
 • Zekerheid met 10 jaar garantie

Rolluiken voor kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen laten zich heel mooi combineren met rolluiken. Met een fluisterstille bediening brengen ze totale verduistering, extra veiligheid en meer privacy. Met standaard obstakel detectie zijn ze bovendien veilig.

Rolluiken voor elk type woning

Jansma Burdaard levert rolluiken met handbediening of elektrisch. Optioneel wordt het rolluik voorzien van een zonnepaneel. Daglicht is voldoende om de accu van het rolluik op zonne-energie op te laden, heel energiezuinig en extra makkelijk te monteren. Het elektrische rolluik laat zich bedienen via een schakelaar of afstandsbediening, tegen meerprijs is smart-home integratie mogelijk via een app.
Het rolluik kan op de muur of op het kunststof kozijn geplaatst worden. Bij onze prefab kunststof dakkapellen is het zelfs mogelijk om de cassette deels in de boeirand in te bouwen. Vraag ernaar.

Voordelen rolluiken op kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen en rolluiken zijn een ideale combinatie. Als eerste profiteert u van alle voordelen die kunststof kozijnen met HR++ glas in zich hebben, zoals de goede isolatie en het onderhoudsarme karakter. Rolluiken bieden nog een aantal extra voordelen:

Extra inbraakwerendheid, veilige keuze

Volledige verduistering en extra privacy

Handbediening of elektrisch (smart home)

Zonwering door het luik deels te sluiten

Kunststof kozijnen specialist

Rolluiken zijn een robuuste aanvulling op onze kunststof kozijnen. Ze houden de warmte binnen en licht en geluid buiten. Extra veiligheid is natuurlijk mooi meegenomen. De versie met accu vergemakkelijkt de montage.

Kevin Walter

Montage medewerker

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Daglicht is voldoende om het solar rolluik op te laden

Een rolluik op zonne-energie werkt heel betrouwbaar. Op een volle accu kan het scherm zeker 100 keer bediend worden. Zorg wel voor voldoende inval van daglicht. Mocht de accu toch leeg raken dan kan deze via USB opgeladen worden. Onze ervaring heeft geleerd dat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Rolluiken met zonnepaneel zijn niet voor niets het meest gevraagd, zowel bij nieuwbouw als renovatie klussen. De bediening van dit luik gaat via een stijlvolle afstandsbediening of via een app.

Heeft u een smart-home, vraag dan naar de mogelijkheden voor integratie. Openen en sluiten kan dan geregeld worden middels scenario’s, de telefoon of stembediening.

Vakkundige plaatsing

Kiest u ervoor om naast nieuwe kunststof kozijnen ook direct rolluiken te laten plaatsen, dan weet u zeker dat het vakkundig gebeurt en profiteert u van garantie op het rolluik én de plaatsing. Het rolluik zal door ons team snel en exact op maat worden aangebracht op de kozijnen, ook op (grote) hoogte. Het is in de meeste gevallen voordeliger om de nieuwe kozijnen en rolluiken tegelijkertijd te bestellen en laten plaatsen. De verkoopadviseur van Jansma Burdaard kan alle voordelen bespreken tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis.

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door de kwaliteit van onze rolluiken (op zonne-energie) en de betrouwbare werking ervan. Effectief en handig in gebruik bovendien!

Bekijk ons werk

referenties kunststof dakkapel

Daniël & Manon

Leeuwarden

We kenden Jansma van haar betrokkenheid bij de Friese kaatssport. Toen we voor onze woning op zoek waren naar een leverancier voor een nieuwe dakkapel kwamen we dan ook al snel bij dit bedrijf in Burdaard uit. Door de nuchtere aanpak en de fraaie oplossingen met bijpassende zonwering en het robuuste hang- en sluitwerk waren we snel overtuigd. Een boppeslach voor onze woning!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Rolluiken steeds vaker toegepast

Moderne rolluiken zijn op een hele nette manier te combineren met kunststof kozijnen. Bijvoorbeeld door de kleuren op elkaar af te stemmen. Voeding via een zonnepaneeltje maakt de montage extra eenvoudig. De voordelen van rolluiken zijn ook nog eens glashelder. Zo zorgen ze ervoor dat voorbijgangers niet zien wat er in huis staat en schrikken ze inbrekers af. De complete verduistering is goed nieuws voor uw nachtrust, temeer omdat storende geluiden gefilterd worden. Door de volledige verduistering is het ook nog eens de best denkbare zonwering. Tot slot, de lucht tussen het raam en het rolluik helpt om de warmte in de winter binnen te houden.

Alle voordelen van rolluiken in het kort:

 • Effectieve manier om de warmte van de zon buiten te houden
 • Weersbestendig en in het geval van een ritsscreen ongevoelig voor wind
 • Een screen laat wel licht door maar geeft ook privacy
 • Onopvallend door de vlakke montage en de vele kleuren
 • Voor elk budget en iedere situatie
 • Optioneel met smart home integratie
 • Extra installatiegemak met een zonnepaneel + accu

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Rolluiken op zonne-energie, draadloze montage en bediening.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken