Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Referenties

Met een team van ruim 45 enthousiaste professionals maken we Noord-Nederland, met onze kunststof producten, iedere dag een stukje duurzamer. We hechten net als onze klanten veel waarde aan kwaliteit! Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Lees het hieronder of laat u inspireren door ons opgeleverde werk.

Klanten aan het woord – Google reviews

Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 54 recensies
beoordeel ons op
Nog elke dag Ik we heel blij met onze kunststof kozijnen. Goed geplaatst en afgewerkt en de kwaliteit... We wonen in de stad en wanneer de schuifpui dicht is is het doodstil in huis. Je hoort niets meer van buiten. Geen verkeer, geen weer, geen mensen. Hoewel we nooit last hadden van geluid, merken we nu pas wat stilte is. En geen tocht meer. De woonkamer is overal dezelfde temperatuur. Je kunt met je neus tegen het raam staan en het is stil en warm. En in de zomer is het nu koeler in huis dan voorheen. Dit was een goede investering in onze woning. Echt waar voor je geld.
Super mooi kozijn geplaatst, door een èchte vakman!! Mooi en goed materiaal!
Vandaag met best wel slecht weer een dakkapel geplaatst keurig netjes afgewerkt ook al regende het. Petje af voor de heren. Een zeer tevreden klantDe volgende opdracht zal zeker ook weer bij Jansma Burdaard geplaatst worden die verstaan hun vak uitstekend.Tweede opdracht ook bij Jansma laten doen.Achter raam met screen lijkt prima maar alleen de stenen boven de latei zitten niet super vast. Gevraagd of ze daar naar zouden kunnen kijken. Heeft de planning me gebeld en een dag voorgesteld die me i.v.m. ziekenhuis bezoek niet uit kwam omdat ik niet wist hoe lang het ging duren. Toen werd me voorgesteld of het goed was dat ze eens in de lucht kwamen als ze weer eens in de buurt waren. Vind het prima dat her druk is en is ook niet het allerbelangrijkste maar vond dit antwoord zo apart.Heb nu 2 kozijnen kunststof en wil nog wel 8 kozijnen laten doen maar denk dat ik het maar eens bij een ander moet proberen. Zeer jammer had een goed gevoel maar is nu weg. Update. Toch weer gebeld voor een oplossing wel zeer netjes.
Reactie van de eigenaar: Goed om te horen, bedankt voor de complimenten en het vertrouwen Peter!
Vorig jaar november is bij ons in Zuidbroek een prachtige dubbele dakkapel geplaatst door Jansma Burdaard.Vanaf het eerste contact hebben wij het contact als prettig en aangenaam ervaren. wat vooral fijn was is dat er werd meegedacht met name betreft de kleur die eruit dreigde te gaan.Het plaatsen is op een vakkundige manier gedaan door 2 zeer ervaren toppers.Wij genieten nog dagelijks van het eindresultaat.
Reactie van de eigenaar: Wat fijn om te horen Monique! Nogmaals dank voor het vertrouwen en de opdracht.
Gisteren werden de afgesproken kunststof ramen geplaatst .De mannen waren vroeg aanwezig en deden hun werk zeer netjes ! Alles werd afgedekt wat in de buurt van de ramen stond ,ook na het werk werd alles keurig opgeruimd! Vriendelijk en bekwaam personeel!En prachtige kantel/kiep ramen met hor, we zijn zeer tevreden!Wat wij zeer waarderen zijn de gesprekken vooraf ,alles werd netjes ingemeten ,en uitgerekend het eind bedrag hoor tijdens het gesprek.Ook het nameten na één week werd netjes afgehandeld.Waar andere bedrijven zeggen dat je voor de nameting zelf verantwoordelijk bent word het hier dus bekwaam gedaan door het bedrijf!Iets duurder maar beslist het geld waard!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen!
Na ruim 25 jaar was het gaas van onze inzethor aan vervanging toe.Dus belde ik de mensen van Jansma Birdaard, die ooit het kunststof badkamerraam + inzethor hadden geplaatst.Túúrlijk kon ik even langskomen bij ‘de fabriek’.Op de afgesproken tijd werd ik hartelijk ontvangen, met een lekker kopje koffie en een koekje.In de tussentijd ging de hor naar de fabriek, en een kwartiertje later kreeg ik mijn hor met strak nieuw gaas weer terug!Toen ik vroeg om de rekening bleek dat niet het geval….”klantenservice meneer!”.En dat is het zéker…chapeau voor Jansma Birdaard!! 👍🏻
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de review Henk! Mocht er weer eens iets zijn, dan staat de koffie uiteraard weer voor u klaar. Groet,Team Jansma Burdaard.
Grote schuifpui geplaatst en voordeur raam. Vakwerk geleverd door een zeer vriendelijk team. Absolute aanrader!!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor het vertrouwen Leendert, top!
Beste lezers,Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het bedrijf Jansma Burdaard B.V. Onlangs hebben zij de renovatie en vervanging van onze kozijnen, deuren en dakkapel uitgevoerd en wij zijn super tevreden met het resultaat.Vanaf het eerste contact met het bedrijf voelden wij ons direct op ons gemak. De medewerkers waren zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Zij hebben ons gedurende het hele proces uitstekend begeleid en geadviseerd over de mogelijkheden en de beste opties voor onze woning.De kwaliteit van het werk is uitmuntend en we zijn blij dat we voor Jansma Burdaard B.V. hebben gekozen. De kozijnen, deuren en dakkapel zien er fantastisch uit en passen perfect bij de stijl van onze woning. Ook als er iets niet perfect was, werd het direct opgelost door de vakmensen van Jansma Burdaard B.V.De service die wij hebben ervaren is werkelijk ongeëvenaard. Het team van Jansma Burdaard B.V. heeft ons op alle mogelijke manieren geholpen en geadviseerd. Het was een waar genoegen om met hen samen te werken. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar vakmanschap, service en kwaliteit.Dank jullie wel Jansma Burdaard B.V. voor de fantastische renovatie en vervanging van onze kozijnen, deuren en dakkapel. Wij zijn super tevreden en zullen jullie zeker aanbevelen aan vrienden en familie!Met vriendelijke groet,Sjors de Beijer
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in ons bedrijf Sjors!
Een week wederom een super team van Jansma aan het werk..nieuwe kozijnen, deuren, boeidelen en dakramen! De wijk knapt er van op!! Jippe, Siebrand en jullie collega's bedankt!In 1 woord GEWELDIG!
Reactie van de eigenaar: Wat een mooie review Rene, bedankt daarvoor!
Wat zijn wij dankbaar en trots! Nieuw voorraam met 2 kiepramen, een nieuw vensterbank en een screen! Wat twee geweldige harde werkende, keurige mannen! Alles netjes opgeruimd, een dikke 10 voor jullie service en top werk! Goed gedaan mannen!🙏👍
Reactie van de eigenaar: Wat super om te horen Gerda! Namens ons gehele team nogmaals dank voor het vertrouwen.
Top service, problemen met het slot in de voordeur.monteur langs geweest en super opgelost nieuwe cilinder er in en draait weer als nieuw. Nu weet ik waarom we kozen voor Jansma.
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de mooie woorden Lykele!
Afgelopen week heeft Jansma bij ons de oude houten dakkapel verwijderd en een nieuwe kunststoffen geplaatst.Tevens is er een deel wandbekleding van hout naar kunststof omgezet.De mannen stonden beide dagen keurig om 7 uur voor de deur. (met dus al een reistijd van ruim 1 uur achter de rug)Ondanks dat de oude dakkapel nogal wat extra werk vergde om te verwijderen stond de nieuwe er aan het eind van de dag wind en regendicht op.De 2e dag is alles keurig afgewerkt en is de wandbekleding gedaan.Aan het eind van de klus hebben de mannen alles keurig schoon opgeleverd en zelfs nog even de kunststoffen voordeur beter afgesteld vanwege wat klemmen.We hebben al eerder werk door Jansma laten uitvoeren en de volgende klus zal dan ook zeker weer bij hun terecht komen.
Reactie van de eigenaar: Wat een prachtige review Dennis! Bedankt voor de opdracht en daarmee het vertrouwen in ons bedrijf.
Eind maart heeft een fantastisch team van Jansma Burdaard kunststofkozijnen en windveren bij ons geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden over het inmeten, de producten en het vakkundig plaatsen van de kozijnen en de windveren, het ziet er fantastisch uit zeker ook de hardstenen onderdorpels.Bedankt voor het goede en nette werk!
Reactie van de eigenaar: Prachtig Jelle! Blij om te horen dat alles naar wens is. Nogmaals dank voor het vertrouwen en veel woonplezier.
Jansma Kunststofkozijnen maakte een goed indruk op ons: zag er allemaal prima uit en we kregen goede en uitgebreide informatie!
Reactie van de eigenaar: Goed om te horen Riemer! Dank voor je mooie review het vertrouwen in ons bedrijf.
We hebben een dakkapel geplaatst gekregen. Zeer zorgvuldig gaan ze te werk.Vriendelijk personeel, goeie communicatie.En vlot geplaatst.Netjes afgewerkt een echte aanrader.
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden Wendy! Veel plezier van de nieuwe dakkapel.
Medio december 2020 hebben wij een schuifpui en een dakkapel laten plaatsen.Alles is geheel de overeenkomst geleverd en gemonteerd door vakkundig en vriendelijk personeel.We hebben al veel plezier gehad van met name de schuifpui.We hebben gekozen voor Sreenline zonwering in het glas. Geen spijt van.We hebben zojuist een offerte aangevraagd voor een voordeur en een keukenraam. We hebben vertrouwen in De mensen van Jansma.
Reactie van de eigenaar: Namens het gehele Jansma Burdaard team: Dank voor het vertrouwen en deze prachtige review!
Het hele huis in kunststof, een mega dakkapel en een mooie schuifpui, inclusief elektrische zonnewering en horren. Bij meerdere bedrijven offertes laten maken maar Jansma Burdaard was de enige die met veel vertrouwen een mooi totaalplaatje schetste (waar de andere bedrijven slecht communiceerden en incomplete offertes leverden). Van begin tot eind echt super tevreden over de communicatie en uitvoering. Het uiteindelijke resultaat is echt van topkwaliteit. Daarnaast staan de monteurs open voor vragen en denken helemaal met je mee. Ja, ze zijn niet de goedkoopste, maar wel de allerbeste! Ik raad iedereen Jansma Burdaard aan.In het bijzonder wil ik Johan Douma (adviseur), Jippe en Mark (opbouw/montage/afwerking) bedanken.
Reactie van de eigenaar: Prachtig Matthias! Vanaf onze kant waren we eveneens heel tevreden over de samenwerking, de ontvangst en het gestelde vertrouwen. Mede namens Johan, Jippe en Mark nogmaals dank voor de opdracht!
Prettig te woord gestaan, voldoende kennis, duidelijke uitleg, neemt de tijd om het goed uit te leggen. Aanrader.
Reactie van de eigenaar: Fijn om te horen Jan! Bedankt voor de mooie review.
Gisteren was het zover, de dakkapel werd geplaats. De zeer vakkundig en gemotiveerde mannen gingen aan de gang, het ouwe materiaal ging er uit , het dakgat werd op maat gemaakt ,En het dakkapel werd geplaatst.Alle lof naar deze mannen.Trouwens het was de eerste keer dat we van dit prachtig bedrijf gebruikt maakten, maar aangezien er binnenkort nog een verbouwing gaat plaats vinden, maken we zeker weer gebruik van jansma.Ook gaat dank uit naar de mensen die dit prachtige object mede mogelijk hebben gemaakt.
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de positieve review en het vertrouwen Jan! Voor de verbouwing die u benoemd komen we graag nogmaals bij langs. Wellicht tot ziens en voor nu hartelijk dank.
Mooie kozijnen geplaatst, helemaal naar wens. Alles in goed overleg. Zijn erg tevreden.
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor het vertrouwen en de positieve review Jan Willem!
Al meer dan 10 jaar kunststofkozijnen van jansma gehad de kwaliteit blijft perfect de afsluiting van de kozijnen is optimaal. het spaart veel gas.nu we zijn verhuist zitten we weer aan jansma te denken al was het aleen al om de tocht te weren.Inmiddels in ons nieuwe huis in Hantumeruitburen alle kozijnen vervangen door Jansma.Supersnel werk en wij zijn weerom zeer tevreden ik kan het iedereen aanbevelen,
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor deze positieve review en het vertrouwen in ons bedrijf Mia!
3 Kozijnen en windvanen geleverd en gemonteerd ver binnen de afgesproken tijd. Vakwerk geleverd!! Geweldig!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie review!
Fantastisch mooi geworden. Ook de afwerking tot in de puntjes verzorgd.Het is al weer een paar weken geleden maar ik wou toch nog reageren, want als het goed is vergeet je dat vaak en dat is jammer. In één woord geweldig.
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor de review en het vertrouwen! We wensen jullie namens het gehele team van Jansma Burdaard veel woonplezier.
Zeer blij dat we voor Jansma hebben gekozen. Het contact liep altijd vlekkenloos. Van de eerste afspraak tot in de showroom en het inmeten super. Kunnen velen nog wat van leren. Uiteindelijk een dakkapel laten plaatsen. De mannen gaan netjes te werk. Niks op aan te merken. En super tevreden over het resultaat ! Wie weet tot een volgende keer.
Reactie van de eigenaar: Goed om te horen Angela! Bedankt voor de review en nogmaals heel veel (woon)plezier.
js_loader

Klanten aan het woord – Facebook reviews

js_loader

Uitgelichte project reviews

Reviews kunststof kozijnen

Familie Sikkema

Zevenhuizen

Onze woonboerderij heeft een geheel eigen stijl, het is een mix van oud en nieuw. De adviseur van Jansma zag hierin gelukkig direct de uitdaging. Door de eigen productie konden onze schuine en rondlopende kozijnen ook prima in kunststof uitgevoerd worden. We zijn erg tevreden met het resultaat, de woning is meer ‘een’ geworden en de energierekening is direct flink gedaald!


Bekijk project
referenties kunststof dakkapel

Daniël & Manon

Leeuwarden

We kenden Jansma van haar betrokkenheid bij de Friese kaatssport. Toen we voor onze woning op zoek waren naar een leverancier voor een nieuwe dakkapel kwamen we dan ook al snel bij dit bedrijf in Burdaard uit. Door de nuchtere aanpak en de fraaie oplossingen met bijpassende zonwering en het robuuste hang- en sluitwerk waren we snel overtuigd. Een boppeslach voor onze woning!


Bekijk project

Familie Klok

Leeuwarden

Na een bezoekje aan de showroom, uitgebreid advies en een rondleiding door de fabriek, waren we al snel verkocht. Zeer tevreden over de aanpak; alles ging snel en slagvaardig. Plaatsing was in de koude februari maand. De vriendelijke medewerkers zorgden ervoor dat er steeds een ruimte in ons huis was waar we (warm) konden verblijven. Al met al zeer tevreden over de aanpak!


Bekijk project

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken