Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Hoogwaardige dakkapel in Drenthe laten plaatsen

Al meer dan 33 jaar is onze hoogwaardige kunststof dakkapel in Friesland en omstreken een begrip. Omdat wij alle producten in onze eigen fabriek produceren, zijn we erg flexibel en is maatwerk geen enkel probleem voor ons. Het is dan ook niet gek dat u onze dakkapel ook in Drenthe tegenkomt en op allerlei andere plekken. Vele klanten kozen namelijk voor de Friese kwaliteitsproducten van Jansma Burdaard.

Op deze pagina geven we u graag een idee van de mogelijkheden die Jansma Burdaard u biedt voor uw dakkapel in Drenthe. U ziet aan onze projecten meteen dat verschillende stijlen, maten en kleuren mogelijk zijn voor uw kunststof dakkapel. Laat u inspireren door de voorbeelden van ons werk. Ook de mogelijkheden voor bijvoorbeeld kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren ziet u hier. Altijd volgens de nieuwste bouwontwikkelingen en de hoogst denkbare kwaliteitsnormen!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof dakkapellen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Elke stijl, maatvoering en uitvoering mogelijk

Plaatsing van uw prefab dakkapel in 1 dag

Eigen fabricage & eigen vakkundige montage

Buitenzijde volledig in kunststof uitgevoerd

Prefab Dakkapel laten maken

Zorgvuldig werken met oog voor het eindresultaat is essentieel. Klanten merken dat in de probleemloze montage met geringe overlast.

Marc Boelstra

Specialist in prefab dakkapellen

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

Met een kunststof dakkapel bespaart u tijd, geld en energie

In tegenstelling tot een houten dakkapel is een kunststof dakkapel inbraakwerend, duurzaam, onderhoudsarm en eenvoudig schoon te houden. U hoeft nooit meer het dak op om te schilderen maar geniet juist van een extra slaap- of studeerkamer op zolder. We geven u graag een eerlijke prijsopgave voor een dakkapel waar u jaren plezier van heeft en die vakkundig geplaatst is. Een prefab dakkapel, met 10 jaar volledige garantie, plaatsen we al in één dag!

Bent u benieuwd of wij ook uw wensen kunnen realiseren? U bent van harte welkom om uw wensen te bespreken met onze vakkundige medewerkers in Burdaard. In onze showroom staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor de renovatie of reparatie van uw bestaande dakkapel kunt u bij ons terecht. Wilt u liever dat we de mogelijkheden ter plaatse komen bekijken? Geen probleem. Onze professionals komen graag voor een kunststof dakkapel naar Groningen, naar Drenthe, naar Heerenveen of waar dan ook. Plan online direct een afspraak in!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Klok

Leeuwarden

Na een bezoekje aan de showroom, uitgebreid advies en een rondleiding door de fabriek, waren we al snel verkocht. Zeer tevreden over de aanpak; alles ging snel en slagvaardig. Plaatsing was in de koude februari maand. De vriendelijke medewerkers zorgden ervoor dat er steeds een ruimte in ons huis was waar we (warm) konden verblijven. Al met al zeer tevreden over de aanpak!


Bekijk project

Beoordelingen

Google Beoordelingen
4.4
Facebook Beoordelingen
4.3

Bekijk alle referenties

Specialist in kunststof dakkapellen

Al sinds 1987 fabriceren en plaatsen we hoogwaardige dakkapellen door heel Noord-Nederland. Zo is Jansma in Drenthe een gevestigde naam voor nieuwbouw en renovatie geworden. Wij regelen uw dakkapel van A tot Z. Heeft u bijvoorbeeld een vergunning dakkapel nodig? Ook hierin ontzorgen wij u.

In de showroom in het beroemde Burdaard geven we aan de hand van voorbeelden antwoord op vragen maar een afspraak bij de klant thuis is natuurlijk ook mogelijk en vaak zelfs wenselijk voor het beste advies.

De voordelen van een dakkapel

  • Geniet van daglicht op zolder
  • Compleet geïsoleerd
  • Geeft uw gezin de ruimte
  • Onderhoudsarm waar dat telt
  • Meerwaarde voor uw woning

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Persoonlijk advies, eigen fabricage en deskundige montage

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact