Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof gevelbekleding

LET OP: door de explosieve vraag kunnen we op dit moment helaas geen opdrachten aannemen / offertes afgeven voor gevelbekleding en dakgoten.

Gevelbekleding? In Friesland zit u bij Jansma Burdaard goed

Heeft u genoeg van die houten gevelbekleding? Van het schilderen en schuren van die grote oppervlakken? Geen nood, laat uw complete gevels bekleden met kunststof. En het onderhoud? Dat is er nauwelijks! Zo kunt u genieten van uw huis zonder te hoeven schilderen. Voor onverwoestbare, onderhoudsarme Keralit kunststof gevelbekleding zit u in Friesland bij Jansma Burdaard goed.

Onze weerbestendige gevelbekleding is standaard voorzien van een nerfstructuur, waardoor uw gevel een authentieke uitstraling krijgt. De gevelbekleding is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de kunststof kozijnen, waardoor het één geheel vormt met uw woning. Ook de windveren, boeidelen, dakkapelbekleding en dakoverstekken kunnen in fraai kunststof worden uitgevoerd, in allerlei kleuren en houtstructuren. Uw huis ziet er zo altijd verzorgd uit!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof gevelbekleding een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

10 jaar volledige garantie op Keralit gevelbekleding

Windveren en boeidelen bekleden met kunststof

Leverbaar in vele verschillende kleuren

Elke stijl, maatvoering en uitvoering mogelijk

Specialist in kunststof producten

Je merkt dat mensen vooraf goed nagedacht hebben over de keuze voor kunststof. Overtuigd van de voordelen wordt door ons dan direct het hele huis aangepakt.

Ruurd Folkertsma

Montagemedewerker

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jaren plezier van Keralit kunststof gevelbekleding

Zowel voor renovatie- als nieuwbouwprojecten is kunststof gevelbekleding geschikt. Onze vakmensen uit Friesland werken snel en vakkundig en in korte tijd ziet uw woning er blijvend als nieuw uit. U krijgt bovendien 10 jaar volledige garantie op Keralit kunststof gevelbekleding.

Duurzame gevelbekleding

Keralit kunststof gevelbekleding is ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. De gevelbekleding bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er worden dus geen bomen voor gekapt en het verbruik van grondstoffen blijft beperkt. Door te kiezen voor kunststof gevelbekleding bent u dus ook nog eens duurzaam bezig. Wilt u uw woning nog meer verduurzamen? Kijk dan ook eens naar de volgende mogelijkheden:

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Reviews kunststof kozijnen

Familie Sikkema

Zevenhuizen

Onze woonboerderij heeft een geheel eigen stijl, het is een mix van oud en nieuw. De adviseur van Jansma zag hierin gelukkig direct de uitdaging. Door de eigen productie konden onze schuine en rondlopende kozijnen ook prima in kunststof uitgevoerd worden. We zijn erg tevreden met het resultaat, de woning is meer ‘een’ geworden en de energierekening is direct flink gedaald!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Heeft u interesse in kunststof gevelbekleding? In Friesland staat de koffie voor u klaar. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, zoals potdekselpanelen en sponningdelen in verschillende afmetingen.

Bezoek onze showroom en kom alles te weten over gevelbekleding in Friesland. U kunt ons ook bellen voor meer informatie, online een offerte aanvragen of een afspraak met één van onze vertegenwoordigers bij u thuis maken. Wanneer wij bij u thuis komen, ontvangt u direct een vrijblijvende offerte!

De voordelen van kunststof gevelbekleding

  • Schilderen overbodig
  • Milieuvriendelijk product
  • Bestand tegen weersinvloeden
  • UV-bestendig en kleurvast
  • Kosten-efficiënte investering

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Alles in eigen huis: van advies tot productie en montage!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken