Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Ventilatie oplossingen

Voor onze kunststof kozijnen, deuren en dakkapellen spreken we graag over de hoge isolatiewaarden. Tegelijk is regelmatig ventileren van groot belang voor een prettig leefklimaat in huis. We zeggen dan ook graag: isoleren = ventileren. Bij klanten proeven we vaak terughoudendheid bij het idee om ramen of deuren open te zetten. En met goede redenen; tocht, verlies van warmte, lawaai van buiten en risico op inbraak worden het vaakst genoemd. Bij Jansma Burdaard hebben we hiervoor een aantal oplossingen, waarvan het Ventilux raam de nieuwste ontwikkeling is.

Ventilatieroosters

Het traditionele ventilatierooster is de meest bekende en voordelige optie, er zitten wel belangrijke nadelen aan. Met een ventilatierooster is er afhankelijk van het weer en de wind snel de beleving van tocht, vervelend in een ruimte waar u regelmatig verblijft. Woont u aan een drukke weg, bedenk dan dat roosters altijd geluiden van buiten doorlaten. De hoeveelheid lucht die door de roosters stroomt is beperkt. Laat u dus vooraf goed adviseren.

Variabele kiepstand

Voor onze kunststof kozijnen en dakkapellen leveren we standaard draai-kiepramen. Die kiepstand valt naar binnen toe en is variabel, er zijn maar liefst drie verschillende standen waarin geventileerd kan worden. Zo is de luchtstroom prima te doseren en komt er zeker meer lucht binnen in vergelijking met roosters. Afhankelijk van de plaatsing en de woonsituatie is het beter om de ramen bij afwezigheid veilig te sluiten.

Ventilux raam

Het Ventilux raam is een unieke oplossing door Jansma Burdaard ontwikkeld met als inzet de belangrijkste nadelen van het traditionele ventileren te ondervangen. Het Ventilux raam beschikt naast de bekende draai-kiepstand over een parallelle ventilatiestand. Simpel gezegd, het hele raam schuift 6 mm naar binnen, wat zorgt voor een prettige en gelijkmatige ventilatie. Zonder tocht en zonder dat u het ziet! Vanaf de buitenkant blijft het raam veilig gesloten. Zo veilig zelfs dat er een SKG-keurmerk op zit.

Met deze mooie en innovatieve oplossingen wordt de keuze voor een kunststof kozijn van Jansma Burdaard haast vanzelfsprekend. Eerst zelf uitproberen, kom dan eens naar onze showroom voor een vrijblijvende demonstratie.

Isoleren = ventileren

Nieuwsgierig welke belangrijke rol ventileren heeft, waarom dit juist zo belangrijk is bij kunststof kozijnen en wat voor invloed het ventileren heeft op de isolatie van uw woning? In onze blog isoleren = ventileren vertellen we er alles over.

Houdt u van authentieke kozijnen met de gemakken van nu? Frisian kozijnen en Frisianplus kozijnen bieden deze combinatie aan. Bij Jansma Burdaard vindt u authentieke en moderne kozijnen. Maak snel een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe kozijn.

Gratis adviesgesprek      Offerte aanvragen

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken