Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof schuifpuien

Een kunststof schuifpui als verlengstuk naar uw tuin!

Met een kunststof schuifpui van Jansma Burdaard uit Friesland maakt u van uw huis en tuin één geheel en kunt u optimaal genieten van het buitengebeuren! Welke stijl, afmetingen of kleur u ook wenst, wij voldoen aan uw vraag. We produceren al onze producten namelijk in eigen beheer in onze eigen fabriek. Geen vraag is ons te gek en maatwerk is geen enkel probleem.

Onze kunststof schuifpuien laten zich vederlicht en geruisloos bedienen en zijn net als al onze andere producten gemaakt van de best denkbare profielen en grondstoffen die nagenoeg vrij van onderhoud zijn. Ook het glas is van uitstekende kwaliteit: HR++ dubbel glas met een hoge isolatiewaarde! Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus en u bespaart ook nog eens op uw energiekosten.

U kunt dus op één adres terecht voor uw complete kunststof schuifpui: in Friesland bij Jansma Burdaard!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze schuifpuien een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Zware kwaliteit SKG** hang- en sluitwerk

Zonwering tussen glas en/of plissé hor mogelijk

HR++ veiligheidsglas met hoge isolatiewaarde

Elke stijl, maatvoering en uitvoering mogelijk

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een klasse apart in kunststof schuifpuien

Al ruim 30 jaar monteren wij succesvol kunststof schuifpuien. Niet alleen in Friesland, maar ook in Groningen, Drenthe en de kop van Overijssel. Al vele tevreden klanten gingen u voor. Dankzij de hoogstaande techniek en kwaliteit garanderen we onbekommerd gebruik en jarenlange zekerheid. Betrouwbaarheid, kwaliteit, degelijkheid en 10 jaar volledige garantie op de schuifpui en de plaatsing!

Vraag naar de onbeperkte mogelijkheden tijdens een bezoek aan onze showroom in Friesland. Hier ziet u meerdere voorbeelden en details van onze kunststof schuifpuien. U kunt ook direct online een offerte aanvragen voor een kunststof schuifpui, uw vraag stellen of een afspraak aanvragen met één van onze vertegenwoordigers. U kunt bij ons ook vrijblijvend advies vragen voor uw:

Tijdens een adviesgesprek bij u thuis vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Ook krijgt u meteen een vrijblijvende offerte voor uw kunststof schuifpui. Samen met u kijken we hoe we de overgang van uw huis naar uw tuin vorm kunnen geven!

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Reviews kunststof kozijnen

Familie Sikkema

Zevenhuizen

Onze woonboerderij heeft een geheel eigen stijl, het is een mix van oud en nieuw. De adviseur van Jansma zag hierin gelukkig direct de uitdaging. Door de eigen productie konden onze schuine en rondlopende kozijnen ook prima in kunststof uitgevoerd worden. We zijn erg tevreden met het resultaat, de woning is meer ‘een’ geworden en de energierekening is direct flink gedaald!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, waarbij we al uw wensen meenemen, of neem contact met ons op voor deskundig advies over kunststof schuifpuien en het plaatsen daarvan.

Wij leveren door heel Noord-Nederland. U kunt onze kunststof producten in Friesland met eigen ogen bekijken wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. We geven u zelfs graag een rondleiding door onze fabriek als u alles over onze producten wilt weten!

De voordelen van een schuifpui

  • Geniet van meer daglicht
  • Frisse lucht in huis is gezond
  • Meer ruimte op uw terras
  • Hét verlengstuk naar uw tuin
  • Meerwaarde voor uw woning

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Producten uit eigen fabriek met de zekerheid van 10 jaar garantie!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken