Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Eigen fabricage & montage
 • Eerlijke prijzen
 • Zekerheid met 10 jaar garantie

Subsidie op kunststof kozijnen, isolerende beglazing en andere kunststof producten

Investeren in nieuwe kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding of een dakkapel is een investering voor de komende jaren. Onze klanten maken vooraf belangrijke afwegingen voor ze tot aanschaf overgaan. Eén daarvan is de mogelijkheid tot het aanvragen van subsidie om zo een deel van de kosten terug te krijgen.

Argumenten om uw huis te verduurzamen:

 • Besparen op energiekosten
 • Verhogen wooncomfort
 • Waardebehoud van de woning
 • Bijdrage aan het klimaat
 • Combineren met periodiek onderhoud

Met de aanschaf van onze kunststof producten zoals kozijnen, ramen en deuren maakt u al snel kans op subsidie. Op deze pagina zetten we de belangrijkste regelingen op een rij. Wilt u subsidie voor uw duurzame verbouwing aanvragen maar heeft u hierbij hulp nodig? Met onze ervaring helpen we daarbij graag!

Gratis adviesgesprek      Offerte aanvragen

Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH)

Bent u woningeigenaar en heeft u minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen uitgevoerd of gaat u dat doen? Vraag dan de SEEH voor eigenaar én bewoner aan. De regeling is bedoeld voor energiebesparende isolerende maatregelen in het eigen huis, zoals het isoleren van een vloer of gevel maar ook voor bijvoorbeeld het plaatsen van hoogrendementsglas (HR++ of triple glas) en/ of kunststof kozijnen.

UPDATE 01-01-2021:
Per 1 januari 2021 is de subsidie voor eigenaar én bewoner gesloten. Vanaf 4 januari 2021 is er voor eigenaar én bewoner de ISDE-subsidie.

Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Met de ISDE-regeling kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor een zonneboiler, een warmtepomp, aansluiting op een warmtenet én diverse isolatiemaatregelen. Bij dat laatste kan gedacht worden aan hoogrendementsglas HR++ in combinatie met kunststof kozijnen, het vervangen van deuren of schuifpui.

Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf, dan kunt u bij renovatiewerkzaamheden gebruik maken van deze regeling. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden, de belangrijkste daarvan is dat u naast de gekozen isolatiemaatregel nog minimaal één andere maatregel moet nemen. Onze adviseur bespreekt graag alle mogelijkheden. Ga voor meer informatie naar de website van de RVO of neem contact met ons op.

Goed te weten; zakelijk gebruikers komen binnen de ISDE-regeling alleen in aanmerking voor subsidie op energiebesparende technische installaties. De regeling ‘Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)’ is per 1 januari 2021 gesloten.

Gemeente en provincie

De overheid stimuleert woningeigenaren tot het nemen van energiebesparende maatregelen. Naast gemeenten zijn er ook provincies die subsidies verstrekken. Enkele lokale overheden hebben aanvullend op de landelijke subsidieregeling nog een eigen subsidieregeling, informeer hier naar of vraag ons om met u mee te denken.

Wanneer u van plan bent om energiebesparende maatregelen toe te passen, is het natuurlijk mooi meegenomen als daar subsidie op zit. U kunt bijvoorbeeld subsidie krijgen op het vervangen van uw huidige glas door isolerend HR++ glas en u kunt veelal extra subsidie voor het plaatsen van kunststof kozijnen ontvangen.

SNN subsidie energiebesparing aardbevingsbestendige woningen

In het aardbevingsgebied Groningen worden woningen versterkt. Zo zijn ze beter bestand tegen aardbevingen. Woningeigenaren in dit gebied kunnen subsidie ontvangen om de woning tegelijk energiezuinig te maken. Deze regeling is bekend onder de naam ‘Regeling energiebesparing woningen bouwkundig versterkingsprogramma Groningenveld’.

Particuliere woningbezitters ontvangen subsidie voor energiebesparende en energieopwekkende maatregelen. Concreet kunnen klanten van ons hiervan profiteren bij de aanschaf van HR++ glas en de kozijnen die zijn vereist voor HR++ of triple-glas. De subsidie vanuit deze regeling kan oplopen tot maximaal € 7.000,- en wordt verstrekt tot 31 december 2023.

Bezoek voor meer informatie de website van het SNN.

Energiebespaarlening voor particulieren

Deze lening tegen een lage rente is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen aan de eigen woning te financieren. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de premie van deze Energiebespaarlening te dekken. U kunt op verschillende manieren uw huis verduurzamen.

Voor het financieren van onderstaande energiebesparende maatregelen, door Jansma Burdaard uitgevoerd, kunt u de Energiebespaarlening aanvragen.

 • Gevelisolatie met kunststof elementen
 • Hoogrendementsglas icm kunststof kozijnen
 • Isolerende en tochtwerende deuren
 • Zolderisolatie icm kunststof dakkapel

Meer informatie en aanvragen

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden voor bijvoorbeeld kunststof kozijnen of hoogrendementglas? Onze adviseurs vertellen er graag meer over. We komen bij u thuis kijken om u een indicatie te geven van de kosten en helpen zo mogelijk bij het indienen van de subsidieaanvraag.

Gratis adviesgesprek      Offerte aanvragen

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact