Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Eigen fabricage & montage
 • Eerlijke prijzen
 • Zekerheid met 10 jaar garantie

IsoPlus dakkapel

Profiteer nu van snellere levertijd, door onze verhoogde productiecapaciteit!

Nieuw in de markt: onze unieke IsoPlus dakkapel

Een extra slaapkamer, hobby- of werkruimte nodig? Dan is een dakkapel de meest betaalbare optie. Zeker als u kiest voor onze IsoPlus uitvoering met zijn uitzonderlijk hoge isolatiewaarde, mogelijk gemaakt door de speciale dakconstructie. Net als bij al onze dakkapellen is de buitenkant volledig van kunststof, de onderhoudskosten zijn dus heel gering. Het mooie van deze dakkapel is ook nog eens dat er niet wordt gewerkt met een balkenplafond, dat maakt een strakke afwerking van de binnenkant extra eenvoudig.

Compacter, sterker en energiezuiniger

De door Jansma Burdaard ontwikkelde IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze. De buitenkant wordt omkleed met onderhoudsarm kunststof. Wat deze dakkapel bijzonder maakt is de innovatieve sandwich dakconstructie. Het daarin verwerkte schuim is super isolerend en door de hoge dichtheid veel sterker en compacter. Hierdoor wordt ook het boeideel minder hoog, met als resultaat een verfijndere afwerking en een mooier aanzicht.

Maximale aandacht voor isolatie

De bouwwereld is meer dan ooit gespitst op het verduurzamen van woningen. Voor Jansma Burdaard, sinds 1987 een begrip in kunststof kozijnen en dakkapellen, is isoleren altijd een belangrijk aandachtspunt geweest. Deze IsoPlus dakkapel laat zien waar we als zelfstandige producent toe in staat zijn.

Elke nieuwe dakkapel wordt door ons opgebouwd volgens het nieuwe IsoPlus concept. Als klant profiteert u dus zonder meerprijs van alle voordelen!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof dakkapellen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Oersterke sandwich dakconstructie

EPDM dakbedekking rechtstreeks op sandwich constructie verlijmd

Buitenkant volledig kunststof en dus onderhoudsarm

Strak afgewerkt interieur zonder balkenplafond

Je wilt de beste isolatie voor je huis, maar ziet er het liefst zo weinig mogelijk van terug aan de buitenkant. Met deze nieuwe duurzame en onderhoudsarme dakkapel voldoen we daaraan.

Minne Jansma

Eigenaar & adviseur

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IsoPlus: robuust, duurzaam en goed doordacht

Door te werken met meerdere lagen, met daartussenin de isolatie, is het dak zo sterk dat er geen aparte plafondbalken meer nodig zijn. De dakbedekking is van EPDM; een rubberlaag uit één stuk die rechtstreeks op de sandwichconstructie wordt verlijmd. Het resultaat is een onderhoudsarme en uitzonderlijk duurzame dakkapel voor vele jaren woonplezier!

Het ruime dakoverstek geeft de IsoPlus dakkapel een fraai uiterlijk. De dakisolatie boven de plafondplaat zorgt ervoor dat u geen last krijgt van condens. De dakkapel is volledig geïsoleerd volgens de laatste normen voor een maximale besparing op het energieverbruik. De gebruikte materialen zijn ook nog eens uiterst duurzaam, nagenoeg vrij van onderhoud, makkelijk te reinigen en inbraakwerend.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Inspiratie

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie.

Bekijk ons werk

referenties kunststof dakkapel

Daniël & Manon

Leeuwarden

We kenden Jansma van haar betrokkenheid bij de Friese kaatssport. Toen we voor onze woning op zoek waren naar een leverancier voor een nieuwe dakkapel kwamen we dan ook al snel bij dit bedrijf in Burdaard uit. Door de nuchtere aanpak en de fraaie oplossingen met bijpassende zonwering en het robuuste hang- en sluitwerk waren we snel overtuigd. Een boppeslach voor onze woning!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Dit maakt de IsoPlus dakkapel bijzonder

Door eigen fabricage en een modern machinepark is Jansma Burdaard in staat om voortdurend te innoveren. Deze IsoPlus dakkapel is daar een mooi voorbeeld van. Met recht een klasse apart!

 • Oersterke sandwich dakconstructie
 • Strak afgewerkt interieur zonder balkenplafond
 • Fraai uiterlijk door het riante dakoverstek en de slanke boeidelen
 • Buitenkant volledig kunststof en dus onderhoudsarm
 • Standaard de beste isolatiewaarde volgens het geldende bouwbesluit
 • Buitenzonwering d.m.v. rolluiken of screens mogelijk
 • Kies voor HR++ of extra isolerend Triple glas
 • Plaatsing in één dag!

Compacter, sterker en energiezuiniger

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, waarbij we al uw wensen meenemen, of neem contact met ons op voor deskundig advies over kunststof dakkapellen en het plaatsen.

Wij leveren in heel Noord-Nederland. U kunt onze kunststof producten in Friesland met eigen ogen bekijken wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. We geven u zelfs graag een rondleiding door onze fabriek als u alles over onze dakkapellen wilt weten!

Offerte aanvragen    Afspraak maken

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken