Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Eigen fabricage & montage
 • Eerlijke prijzen
 • Zekerheid met 10 jaar garantie

Screens als zonwering voor buiten

Op zoek naar mogelijkheden om direct zonlicht en opwarming door de zon op doeltreffende wijze te weren? Met een vlakhangend screen, gemonteerd op de buitenzijde van uw kunststof kozijnen, wordt invallend zonlicht geweerd maar komt er nog wel voldoende daglicht binnen. Je hebt de keuze uit de standaard screens, ritsscreens en solar screens.

Screen vs ritsscreen windvast

Jansma Burdaard levert screens in twee verschillende uitvoeringen. De standaard screens zijn de meest betaalbare oplossing. Voor plekken waar de wind een factor is, adviseren we een zogenaamd ritsscreen toe te passen. Die wordt links en rechts ingesloten door een aluminium profiel. Daardoor kan het doek niet klapperen. Het doek van een ritsscreen is ook wat zwaarder van kwaliteit.

De vlakke montage tegen het kozijn neemt weinig ruimte in, geeft extra privacy, laat voldoende daglicht door en zorgt vooral voor een effectieve zonwering.

Voordelen toepassing screens als zonwering

Met onze ervaring in kunststof kozijnen kunnen we u optimaal van advies dienen over zonwering middels een screen. De montage kan tegelijk met het plaatsen van de kozijnen worden gedaan maar ook achteraf.

Houdt zowel zon als warmte tegen, tot 90% warmtewerend

Maatwerk voor uw kozijnen, leverbaar in vele kleuren

Licht doorlatend en tegelijk ook extra privacy

Handbediening of elektrisch (ook smart home)

Screens zijn ons meest populaire type zonwering voor buiten. Ze zijn zeer effectief als warmtewering maar laten relatief veel licht door. De vlakke montage maakt dat ze nauwelijks opvallen.

Lisette Spijksma

Medewerker binnendienst

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor vrijwel elke situatie een passend screen

Ieder kunststof kozijn heeft weer een andere maat, daarom worden onze screens voor elke situatie exact op maat gemaakt. De maximale breedte is maar liefst 4 meter, ruim voldoende voor alle gangbare raam-maten. Zowel voor de cassette als het doek bieden we een ruime selectie aan kleuren. Aan de hand van een kleurenwaaier kunt u samen met onze adviseur de beste keuze maken. Het doek is gemaakt van sterke polyester vezels en is daarmee weersbestendig.

Ritsscreen als windvaste keuze

Het doek van een ritsscreen wordt over de volledige hoogte van het kozijn ingesloten door aluminium profielen. Het doek wordt als het ware vastgeritst en is daarmee zeer windbestendig. Het staat bovendien extra stijlvol door de vlakke montage zonder kieren. Onze windvaste screens worden standaard uitgevoerd met elektrische bediening via een knop of slanke afstandsbediening. Optioneel kunt u kiezen voor een solar uitvoering voor extra installatie gemak.

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door de kwaliteit van onze screens en de effectieve werking ervan. Stijlvol en makkelijk in gebruik bovendien!

Bekijk ons werk

Reviews kunststof kozijnen

Familie Sikkema

Zevenhuizen

Onze woonboerderij heeft een geheel eigen stijl, het is een mix van oud en nieuw. De adviseur van Jansma zag hierin gelukkig direct de uitdaging. Door de eigen productie konden onze schuine en rondlopende kozijnen ook prima in kunststof uitgevoerd worden. We zijn erg tevreden met het resultaat, de woning is meer ‘een’ geworden en de energierekening is direct flink gedaald!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Solar screen als duurzame keuze

Onze screens op zonne-energie werken heel betrouwbaar en vragen uitsluitend daglicht als bron van energie. Op een volle accu kan het scherm zeker 100 keer bediend worden. Opladen via USB is zo nodig mogelijk. De montage wordt door de toepassing van het zonnepaneeltje bovendien extra eenvoudig. Er hoeft namelijk geen elektriciteit aangelegd te worden.

Verschillende bedieningsopties

De meest betaalbare screens worden geleverd met handbediening. Als extra bieden we elektrische bediening aan. Dat kan met een schakelaar of een handige afstandsbediening. Heeft u een smart home, vraag dan naar de mogelijkheden voor integratie. Openen en sluiten kan dan geregeld worden middels scenario’s, de telefoon of stembediening.

Screens als zonwering in het kort:

 • Effectieve manier om de warmte van de zon buiten te houden
 • Weersbestendig en in het geval van een ritsscreen ongevoelig voor wind
 • Een screen laat wel licht door maar geeft ook privacy
 • Onopvallend door de vlakke montage en de vele kleuren
 • Voor elk budget en iedere situatie
 • Optioneel met smart home integratie
 • Extra installatiegemak met een zonnepaneel + accu

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Screens op zonne-energie, draadloze montage en bediening.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken