Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Dokkum

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van door Jansma Burdaard gerealiseerde kunststof kozijnen in Dokkum en omstreken. Van Oosternijkerk tot Burgum en Holwerd, maar ook van Assen tot Delfzijl kunt u werk van onze hand vinden. Wij leveren immers door heel Noord-Nederland.

De foto’s geven u een idee van de mogelijkheden. Want naast kunststof kozijnen in allerlei kleuren, maten en stijlen verzorgen wij onder andere ook windveren, dakkapellen en verhuisramen. Online kunt u ons gevarieerde assortiment bekijken. Kijk ook eens naar andere projecten die wij succesvol uitgevoerd hebben (o.a. in Sneek, Leeuwarden & Drachten) en doe ideeën op voor uw eigen huis!

Kunststof kozijnen worden niet alleen afgeleverd in Dokkum, maar in heel Noord-Nederland. Bent u op zoek naar een bedrijf dat kunststof kozijnen in Coevorden plaatst? Of juist kunststof kozijnen in Drachten? Wij stappen voor u in de auto. Maak nu een afspraak voor gratis advies aan huis.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Kunststof kozijnen specialist

We kunnen constante kwaliteit en maatwerk leveren omdat Jansma alles in eigen huis fabriceert met een vaste ploeg medewerkers.

Kevin Walter

Montagemedewerker

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw wensen staan centraal

Al meer dan 33 jaar staat de klant bij ons centraal. Wij vinden het geen probleem om net dat stapje extra te doen zodat echt al uw wensen in het ontwerp terugkomen en tijdens de realisatie uit de verf komen. Daarbij wordt u compleet ontzorgd. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook de eventuele aanvraag voor een bouwvergunning voor u indienen en laten wij uw huis netjes, zonder bouwafval, achter.

Voor kunststof kozijnen in Dokkum en omstreken bent u bij Jansma Burdaard aan het juiste adres. Onze kozijnen zijn duurzaam en onderhoudsarm, schilderen behoort tot het verleden! Een vakkundige montage, eerlijke prijzen en 10 jaar garantie op zowel de fabricage als montage zijn nog een paar van onze voordelen. En omdat wij alle kozijnen in eigen beheer maken, is ook maatwerk voor ons niet meer dan normaal.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Bezoek onze showroom of maak online een afspraak

Laat u ook overtuigen door de vele voordelen van kunststof kozijnen bestellen bij Jansma Burdaard. Breng een inspirerend bezoek aan onze showroom en fabriek, laat u informeren door onze professionele medewerkers of maak online een afspraak met een adviseur die voor uw kunststof kozijnen bij u thuis in Dokkum of omgeving komt kijken. Jansma Burdaard, een (h)echt familiebedrijf dat voor u klaar staat!

  • Eigen fabricage
  • Kwaliteit en uitstekende garantie
  • Een uitgebreide showroom in het Friese Burdaard
  • Vakbekwame medewerkers
  • Vele jaren ervaring

Voor iedere situatie een passende oplossing

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken