Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof deuren

Onze kunststof deuren; het visitekaartje van uw huis!

Een fraaie voordeur geeft direct een goede indruk van uw woning. Met een (tuin)deur van Jansma Burdaard maakt u huis en tuin tot één geheel; optimaal genieten dus! Kunststof heeft als belangrijkste voordeel dat het weinig onderhoud nodig heeft. Schoonmaken is voldoende om onze kwaliteitsdeuren in topconditie te houden.

Uw nieuwe kunststof deur kan met onze hulp compleet naar eigen wens worden samengesteld. Klassiek of modern, recht of getoogd, wij maken het! En standaard van de best denkbare grondstoffen en profielen met uiterst stevige staalversterking. Er zijn vrijwel geen beperkingen in maatvoering, kleur en stijl. Ga voor inspiratie naar de gerealiseerde projecten.

Alle deuren worden voorzien van degelijk hang- en sluitwerk dat aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen voldoet. Bij deuren passen wij standaard een 5-puntsvergrendeling toe, dat is uniek. Dubbel glas biedt daarnaast extra zekerheid. Een solide deur werkt geluiddempend en is geruisloos te bedienen.

Als u door ons uw nieuwe voor- of achterdeur laat plaatsen, profiteert u van een uitstekende kwaliteit, eerlijke prijzen, 10 jaar volledige garantie en maatwerk door fabricage en montage in eigen beheer. Zo weten we onze klanten net dat beetje extra te bieden!

Onze kunststof deuren op een rijtje:

Kunststof deuren op maat

We maken onze kunststof producten in de fabriek gereed conform de nieuwste technieken en vereisten. Volledig afgewerkt voor een snelle montage bij de klant.

Klaas de Vries

Medewerker productie

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunststof deur op maat

We hebben een uitgebreid aanbod van verschillende typen kunststof voordeuren, achterdeur kunststof en tuindeuren, in stijl aangepast aan uw woning. Rechthoekig, getoogd, modern, klassiek, het is allemaal mogelijk. Omdat wij de kunststof deuren zelf produceren, is vrijwel elke aanpassing aan uw wensen mogelijk. Ook wat betreft het glas zijn er veel mogelijkheden, zoals figuurglas, gezandstraald, in allerlei kleuren en zelfs uw bestaande glas-in-lood kunnen we hergebruiken in dubbele beglazing.

Heeft u iets speciaals in gedachten of een eigen ontwerp voor uw kunststof deur? Overleg het met ons en wij maken er werk van. Met een kunststof deur van Jansma Burdaard bent u verzekerd van een vakkundige montage, superieure grondstoffen en onderhoudsarme producten waar u 10 jaar volledige garantie op krijgt en tientallen jaren plezier van heeft. Naast onze kunststof deuren kunt u bij ons ook terecht voor andere duurzame oplossingen zoals uw kozijnen, maar ook uw dakkapel in Friesland. Voor een schuifpui van kunststof of kunststof gevelbekleding bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Klok

Leeuwarden

Na een bezoekje aan de showroom, uitgebreid advies en een rondleiding door de fabriek, waren we al snel verkocht. Zeer tevreden over de aanpak; alles ging snel en slagvaardig. Plaatsing was in de koude februari maand. De vriendelijke medewerkers zorgden ervoor dat er steeds een ruimte in ons huis was waar we (warm) konden verblijven. Al met al zeer tevreden over de aanpak!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Bezoek onze showroom vrijblijvend

Onze deuren staan garant voor een fraai resultaat en extra zware kwaliteit dankzij speciaal ontwikkelde staalversterkingen. ‘Zwabberende’ deuren treft u bij ons niet aan. En onze eerlijke prijzen maken het helemaal aantrekkelijk. Bel ons gerust voor meer informatie of bezoek onze showroom waar diverse modellen kunststof deuren staan opgesteld. Ook onze grepen en brievenbussen kunt u hier van dichtbij bekijken.

Onze medewerkers staan daarnaast voor u klaar om u van advies op maat te voorzien. Zij weten alles over onze kunststof deuren en denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw huis en uw kunststof deur. Op onze website vindt u verschillende inspirerende voorbeelden van deuren die wij geplaatst hebben.

  • SKG gecertificeerd
  • Zekerheid met 10 jaar garantie
  • Deskundige montage
  • Duurzaam MVO-bedrijf

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Kunststof deuren uit eigen fabriek!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken