Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
 • Ruim 35 jaar ervaring
 • Eigen fabricage & montage
 • Eerlijke prijzen
 • Zekerheid met 10 jaar garantie

Het Frisian kozijn

De stijl van toen, met het comfort van nu

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen met de uitstraling van oude, authentieke kozijnen, maar met het comfort van nu? Dan bieden wij u met het Frisian kozijn en FrisianPlus kozijn vele unieke mogelijkheden.

Bij het Frisian kozijn zijn de standaard schuine hoekverbindingen vervangen door rechte verbindingen. Deze geven de kozijnen een fraai authentiek karakter. Door deze unieke eigenschappen zijn ze van buitenaf nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen.

Leverbaar in elke smaak

Het Frisian kozijn is nagenoeg in elke stijl, kleur en maatvoering leverbaar. Eigentijds of klassiek, en gelijkend op authentieke houten kozijnen. Overigens blijven de kozijnen met schuine hoeken gewoon leverbaar, de keuze is aan u!

Uniek bij het Frisian kozijn

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze Frisian kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Schuine lasverbindingen vervangen door rechte hoekverbindingen

Maatwerk uit eigen productie, leverbaar in alle RAL kleuren

Extra staalversterkingen en maatwerk uit eigen productie

Kunststof kozijnen uit eigen fabriek

Met heel veel plezier draag ik iedere dag mijn steentje bij aan de realisatie van onze innovatieve en goed doordachte kunststof producten!

Henkie Dijkstra

Medewerker productie

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemaakt in eigen fabriek

Omdat het Frisian kozijn in onze eigen fabriek geproduceerd wordt, is maatwerk in bijna elke kleur en stijl mogelijk. Extra staalversterking en de beste grondstoffen garanderen en ongeëvenaarde kwaliteit. Het Frisian kozijn is onderhoudsarm en biedt samen met het hoogrendement glas optimale isolatie. Zo wordt het gemak van nu gecombineerd met de fraaie, authentieke uitstraling van vroeger.

Kwaliteit voorop

Aan de basis van het Frisian kozijn staan profielen van het gerenommeerde merk K-Vision. De kwaliteit – en daarmee de levensduur – van de kunststof kozijn staat en valt met de dikte en zwaarte van de profielen. Jansma Burdaard levert kunststof kozijnen met een vleugeldikte van 70 mm met extra staalversterkingen. Extra solide dus en de garantie voor een langere levensduur. Hebben kozijnen of deuren van mindere kwaliteit vaak de neiging om te ‘zwabberen’, bij Frisian producten is dat ondenkbaar. Ze staan letterlijk ‘als een huis’.

Wij leveren kozijnen van A tot en met Z. Zoekt u een onderdorpel voor kunststof kozijn? Jansma Burdaard regelt het voor u. Vraag een offerte aan en ontdek de vele mogelijkheden!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Klok

Leeuwarden

Na een bezoekje aan de showroom, uitgebreid advies en een rondleiding door de fabriek, waren we al snel verkocht. Zeer tevreden over de aanpak; alles ging snel en slagvaardig. Plaatsing was in de koude februari maand. De vriendelijke medewerkers zorgden ervoor dat er steeds een ruimte in ons huis was waar we (warm) konden verblijven. Al met al zeer tevreden over de aanpak!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Het Frisian kozijn in het kort:

 • Authentieke uitstraling
 • Extra brede profielen
 • Voorzien van HR++ dubbel glas
 • Extra staalversterkingen
 • Hoogwaardige grondstoffen
 • Leverbaar in vrijwel elke stijl, kleur en maatvoering
 • Fabricage in eigen fabriek

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Producten uit eigen fabriek met de zekerheid van 10 jaar garantie!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken