Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof dakkapellen

Profiteer nu van snellere levertijd, door onze verhoogde productiecapaciteit!

Bespaar tijd, geld en energie!

In tegenstelling tot een houten dakkapel is een kunststof dakkapel nagenoeg vrij van onderhoud, inbraakwerend, duurzaam en beter te reinigen. Wilt u niet teveel betalen aan stookkosten? Wilt u inbrekers het nakijken geven? Bent u het schoonmaken beu en kijkt u nu al tegen de schilderkosten aan?

Kies dan voor een kunststof dakkapel van Jansma Burdaard uit Friesland. U hoeft nooit meer het dak op om uw dakkapel te schilderen en geniet van een isolerend, geluiddempend en milieuvriendelijk product.

Elke dakkapel wordt opgebouwd volgens ons IsoPlus concept, dat is uniek in de markt.

Niet langer een donkere, onaangename slaap- of zolderkamer?

Een extra zolderkamer, slaapkamer of hobbyruimte in plaats van die donkere, muffe zolder? U zult versteld staan van de extra ruimte, lichtinval, wooncomfort en levensduur van onze dakkapellen. Profiteer hierbij van onze vele voordelen.

Als u Jansma Burdaard uit Friesland uw dakkapellen laat plaatsen, profiteert u onder andere van een uitstekende kwaliteit, eerlijke prijzen, 10 jaar volledige garantie en maatwerk door fabricage en montage in eigen beheer.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof dakkapellen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Plaatsing van uw prefab dakkapel in 1 dag

Eigen fabricage & eigen vakkundige montage

Buitenzijde volledig in kunststof uitgevoerd

kunststof kozijnen plaatsen

Omdat we zoveel verschillende kunststof producten en stijlen leveren is geen werkdag hetzelfde. Zeker ook omdat we door heel Noord-Nederland reizen.

Kevin en Kylian Jay

Montagemedewerkers

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunststof dakkapel plaatsen van hoogwaardige materialen

Een prefab dakkapel plaatsen we in één dag. De IsoPlus dakkapel maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze. De buitenkant wordt in zijn geheel omkleed met kunststof. U hoeft dus nooit meer het dak op om de dakkapel te schilderen. De dakbedekking bestaat niet uit de ouderwetse bitumineuze dakbedekking, maar uit het materiaal EPDM: een rubberlaag die in één stuk op de kunststof dakkapel wordt gelijmd. Zo is de levensduur vele malen langer. Bij ons kunt u vele onderdelen van uw huis vervangen voor een duurzame oplossing. Denk aan een kunststof kozijn, een kunststof deur of misschien wel een kunststof schuifpui.

Dankzij de robuuste dakoversteek heeft de kunststof dakkapel bovendien een fraai uiterlijk. De dakisolatie boven de plafondplaat zorgt ervoor dat u geen last heeft van condens. De dakkapel is volledig geïsoleerd volgens de geldende normen, zodat u ook zuinig bent in uw energieverbruik. Uw kunststof dakkapel is dus nagenoeg vrij van onderhoud, inbraakwerend, duurzaam en beter te reinigen!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Inspiratie

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie.

Bekijk ons werk

referenties kunststof dakkapel

Daniël & Manon

Leeuwarden

We kenden Jansma van haar betrokkenheid bij de Friese kaatssport. Toen we voor onze woning op zoek waren naar een leverancier voor een nieuwe dakkapel kwamen we dan ook al snel bij dit bedrijf in Burdaard uit. Door de nuchtere aanpak en de fraaie oplossingen met bijpassende zonwering en het robuuste hang- en sluitwerk waren we snel overtuigd. Een boppeslach voor onze woning!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Uw dakkapel in Friesland bestellen: nergens omkijken naar

Wij plaatsen dakkapellen niet alleen in Friesland, maar ook in Groningen en Drenthe. Wanneer u interesse heeft in een kunststof dakkapel komen we bij u thuis kijken naar de mogelijkheden. U krijgt van ons een advies op maat over wat er mogelijk is bij uw woning. U ontvangt ter plekke een offerte, die uiteraard geheel vrijblijvend is! Vraag snel een offerte aan. Wanneer het plan uitgevoerd kan worden, komen wij uw dakkapel in Groningen, kunststof dakkapel in Drenthe én Friesland monteren.

In veel gevallen is geen bouwvergunning nodig om een dakkapel te plaatsen. Mocht dit toch nodig zijn, dan verzorgen wij de complete aanvraag bij uw gemeente, van tekeningen tot en met vergunning. Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Uiteraard kunt u ook voor de renovatie of reparatie van uw bestaande dakkapel in Friesland en omstreken bij ons terecht. Deze maken wij weer geheel als nieuw! Informeer gerust naar de mogelijkheden van een dakkapel van Jansma Burdaard uit Friesland.

Heeft u al een impressie gekregen van onze projecten? We hebben diverse projecten op onze website gepresenteerd. Het gaat om projecten o.a in Leeuwarden, Heerenveen & Sneek.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Persoonlijk advies, eigen fabricage en deskundige montage

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, waarbij we al uw wensen meenemen, of neem contact met ons op voor deskundig advies over kunststof dakkapellen en het plaatsen.

Wij leveren in heel Noord-Nederland. U kunt onze kunststof producten in Friesland met eigen ogen bekijken wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. We geven u zelfs graag een rondleiding door onze fabriek als u alles over onze dakkapellen wilt weten!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken