Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Showroom

Uitsluitend op afspraak geopend

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Welkom! Maak wel vooraf een afspraak, onze showroom is namelijk uitsluitend op afspraak geopend.

Een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom is eenvoudig. Vul het ‘Showroom afspraak inplannen’ formulier in op deze pagina of bel tijdens onze reguliere openingstijden met 0519 – 332 553.

Onze showroom is uw bezoek waard

U kunt in onze showroom kennismaken met de producten en materialen die we gebruiken en krijgt een uniek kijkje achter de schermen, zodat u ook meer inzicht krijgt in onze werkwijze. Wilt u echt álles weten en leren? Onze medewerkers geven u graag een rondleiding door de fabriek, waar wij alle kunststof producten, zoals kozijnen, deuren en schuifpuien, in eigen beheer fabriceren.

Goed om te weten, opdrachten voor gevelbekleding en dakgoten kunnen we door de drukte op dit moment niet aannemen. De wachttijd voor het bezoek van een vertegenwoordiger (standaard bij iedere offerte) is gemiddeld 2 weken. Bij opdracht volgt de uitvoering na gemiddeld 3 tot 4 maanden (dakkapellen) en 9 maanden (kunststof kozijnen). De kwaliteit van ons product is vervolgens goed voor vele jaren woonplezier!

Showroom afspraak inplannen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“De showroom neemt een centrale plaats in binnen ons bedrijf. Dit is dé plek voor inspiratie en advies! Samen doen we ideeën op aan de hand van getoonde voorbeelden in de showroom, maken we plannen en komen we tot een passende oplossing voor uw situatie.”

Minne Jansma | Eigenaar

Advies en productie op maat

Omdat wij in eigen beheer fabriceren en monteren, is maatwerk geen enkel probleem. Tijdens het ontwerpproces nemen wij al uw wensen door en zoeken we samen naar de beste oplossing voor uw woonsituatie. Dat onze showroom zich in Friesland bevindt, wil niet zeggen dat wij alleen hier leveren, levering is mogelijk door heel Noord-Nederland.

Onze adviseurs

Ondanks de continue groei van het bedrijf / team, is iedere klant voor ons speciaal en hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. Nieuwsgierig met wie u heeft gesproken of wie er bij u op de bezoek komt / is geweest? We hebben onze verkopers en het binnendienst team voor u op een rijtje gezet.

Maak kennis
Johan Douma - Jansma Burdaard

Johan Douma

Adviseur

Regio Friesland

Wypie Hoogterp - Jansma Burdaard

Wypie Hoogterp

Commercieel medewerker binnendienst

Femke Dijkstra - Jansma Burdaard

Femke Dijkstra

Werkvoorbereiding en commercieel medewerker binnendienst

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken