Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Showroom

Uitsluitend op afspraak geopend!

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Neem dan tijdens openingstijden telefonisch (0519 332 553) contact op voor het maken van een bezoekafspraak of vul onderstaand formulier in.

Afspraak- en bezoekersprotocol showroom omtrent Corona regelgeving:
– Blijf thuis als bij klachten / ziekteverschijnselen
– Houd 1,5 meter afstand

Onze showroom is uw bezoek waard

De showroom van Jansma Burdaard in Burdaard, Friesland, is geopend op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:30 uur.

U kunt in onze showroom kennismaken met de producten en materialen die we gebruiken en krijgt een uniek kijkje achter de schermen, zodat u ook meer inzicht krijgt in onze werkwijze. Wilt u echt álles weten en leren? Onze medewerkers geven u graag een rondleiding door de fabriek, waar wij alle kunststof producten, zoals kozijnen, deuren en schuifpuien, in eigen beheer fabriceren.

Showroom afspraak inplannen

“De showroom neemt een centrale plaats in binnen ons bedrijf. Dit is dé plek voor inspiratie en advies! Samen doen we ideeën op aan de hand van getoonde voorbeelden in de showroom, maken we plannen en komen we tot een passende oplossing voor uw situatie.”

Minne Jansma | Eigenaar

Advies en productie op maat

Omdat wij in eigen beheer fabriceren en monteren, is maatwerk geen enkel probleem. Tijdens het ontwerpproces nemen wij al uw wensen door en zoeken we samen naar de beste oplossing voor uw woonsituatie. Dat onze showroom zich in Friesland bevindt, wil niet zeggen dat wij alleen hier leveren, levering is mogelijk door heel Noord-Nederland.

Onze adviseurs

Ondanks de continue groei van het bedrijf / team, is iedere klant voor ons speciaal en hechten wij grote waarde aan persoonlijk contact. Nieuwsgierig met wie u heeft gesproken of wie er bij u op de bezoek komt / is geweest? We hebben onze verkopers en het binnendienst team voor u op een rijtje gezet.

Maak kennis
Johan Douma - Jansma Burdaard

Johan Douma

Adviseur

Regio Friesland

Wypie Hoogterp - Jansma Burdaard

Wypie Hoogterp

Commercieel medewerker binnendienst

Femke Dijkstra - Jansma Burdaard

Femke Dijkstra

Werkvoorbereiding en commercieel medewerker binnendienst

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact