Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Franeker

Het zou ons niets verbazen als u onze kunststof kozijnen in Franeker en omstreken al eens tegengekomen bent. Jansma Burdaard levert haar Friese kwaliteitsproducten namelijk al ruim 33 jaar door heel Noord-Nederland. Onze monteurs rijden van Harlingen tot Leeuwarden en ver daarbuiten om de woningen van onze klanten te verfraaien en te verduurzamen. Bovendien kunt u niet alleen onze kunststof kozijnen in Franeker en omstreken tegenkomen, ook onze andere producten van eigen makelij, zoals dakkapellen, gevelbekleding en garagedeuren.

Om u een goed beeld van onze mogelijkheden te geven, laten we u hieronder enkele foto’s van recent opgeleverd werk zien. We plaatsten onze kunststof kozijnen bij woningen in uiteenlopende stijlen. Omdat wij alles in onze eigen fabriek in Burdaard produceren, kunnen wij namelijk bijzonder flexibel met uw wensen meedenken. Wat betreft stijl, kleur, maten en glas is er erg veel mogelijk. Daag onze professionele medewerkers dus gerust uit met uw ontwerp!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Jansma Burdaard uw partner is!

Een aantal positieve punten die onze klanten over ons noemen zijn onze hoogwaardige kwaliteit, uitstekende isolatiewaarde, eerlijke prijzen en de duurzaamheid. Kunststof kozijnen hoeven namelijk niet geschilderd te worden. Ze zijn dus erg onderhoudsarm! En dankzij de hoge isolatiewaarde en het HR++ glas bespaart u ook nog eens op uw energierekening. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op onze producten!

Maatwerk is voor ons zoals gezegd geen enkel probleem. We komen voor onze kunststof kozijnen graag in Franeker bij u thuis kijken om u alles te vertellen over de mogelijkheden, u passend advies te geven en vrijblijvend een offerte uit te brengen. U kunt ook direct online een offerte aanvragen of een bezoek brengen aan onze showroom om onze producten te bekijken en een adviseur te spreken. Of plan vandaag nog online een afspraak bij u thuis in om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Wij leveren kozijnen vanuit Friesland, maar komen langs in heel Noord-Nederland. Zoekt u kunststof kozijnen in Gieten of juist kunststof kozijnen in Harlingen? Wij stappen de auto in om bij u thuis advies te geven en de kozijnen te plaatsen.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken