Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Authentieke onderdorpel

Een uniek product bij Jansma Burdaard is de authentieke onderdorpel voor kunststof kozijnen. Deze dorpel met de passende naam Nostalgia wordt eigenlijk altijd in combinatie met ons Frisian kozijn of FrisianPlus kozijn geplaats. Eigenaars van (woon)boerderijen of jaren-30 woningen, maar ook kopers van een nieuwbouwhuis die zoeken naar een meer klassieke uitstraling zijn veelal de doelgroep. Met de productie in eigen fabriek maken we dorpels naar voorbeeld van de bestaande situatie exact op maat na, de klant kan daarbij zelf bepalen hoever de dorpels links en rechts doorlopen.

De onderdorpel is in iedere gewenste kleur te leveren. Bij deuren kan er gekozen worden voor fraaie Isostone of Raustep dorpels (kleine opstap) met een natuursteen-look. Onze onderdorpels zijn niet gevoelig voor rot en zijn slijtvast, eventuele kleine beschadigingen zijn niet direct zichtbaar omdat het materiaal door en door gekleurd is.

Ga voor inspiratie naar de projecten op deze website of kom eens langs in onze showroom in Burdaard.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap kunnen we producten leveren die uniek zijn in onze branche. Hiermee bieden we onze klanten net dat beetje extra. De authentieke onderdorpel is daar een perfect voorbeeld van!

Iedere maatvoering en uitvoering mogelijk

Maatwerk product uit eigen fabriek

Leverbaar in iedere gewenste RAL kleur

Zó authentiek en tóch modern / onderhoudsarm

kunststof kozijnen plaatsen

Omdat we zoveel verschillende kunststof producten en stijlen leveren is geen werkdag hetzelfde. Zeker ook omdat we door heel Noord-Nederland reizen.

Kevin en Kylian Jay

Montagemedewerkers

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Combineer klassiek en modern

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen met de uitstraling van toen maar de kwaliteit en het comfort van nu? Onze Frisian (Plus) kozijnen zijn klassiek van opbouw en zijn hierdoor van buitenaf nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Onze kunststof kozijnen zijn in nagenoeg elke stijl, maatvoering en uitvoering te plaatsen. Voor nieuwbouw maar ook voor renovatie of restauratie.

Naast het vertrouwde kunststof kozijn met schuine hoekverbindingen, leveren we kozijnen met rechte hoekverbindingen (Frisian) of met een hoek van 90 graden (FrisianPlus). In combinatie met bijvoorbeeld een oudhollandse onderdorpel, glas-in-lood ramen tussen dubbel glas, roeden of zelfs sier-smeedijzer creëert u zo de perfecte uitstraling voor uw woning.

Helemaal van nu zijn de onderhoudsarme materialen die we toepassen. Met dubbel of zelfs triple beglazing bespaart u flink op de energierekening. Het hang- en sluitwerk is van zware kwaliteit en sterk inbraakwerend. Een gerust idee!

Al enthousiast geworden? Dan doen we er nog een schepje bovenop: ventilatie oplossingen behoren ook tot de mogelijkheden van onze kozijnen. Vraag een offerte aan en ontdek wat mogelijk is voor uw nieuwe kozijnen.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken