Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Heerenveen

Wellicht heeft u onze kunststof kozijnen in Heerenveen al eens gezien? Of in één van de omliggende dorpen? Of misschien juist in hele andere delen van Friesland of Noord-Nederland? Jansma Burdaard levert echte Friese kwaliteitsproducten in heel het noorden van ons land. En dat al meer dan 33 jaar!

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van kunststof kozijnen die wij in Heerenveen, Rottum en Langezwaag plaatsten. Op deze foto’s ziet u eveneens wat wij nog meer voor deze klanten konden betekenen, zoals een dakkapel renovatie, windveren en het bekleden van alle boeidelen. Het geeft u een indruk van ons werk, onze werkwijze en hoe uw huis eruit zou kunnen zien met één van de producten van Jansma Burdaard.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Kunststof kozijnen specialist

We kunnen constante kwaliteit en maatwerk leveren omdat Jansma alles in eigen huis fabriceert met een vaste ploeg medewerkers.

Kevin Walter

Montagemedewerker

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kunststof kozijn plaatsen in Heerenveen

De kunststof kozijnen in Heerenveen van Jansma Burdaard zijn niet alleen zeer duurzaam, maar ook nog eens zeer voordelig. Naast het feit dat u profiteert van onze eerlijke prijzen, leveren onze kozijnen u ook nog een flinke energiebesparing op. Zo kunnen de prijzen van kunststof kozijnen in Heerenveen zelfs lager uitvallen dan die van traditionele hardhouten kozijnen. Heeft u al een impressie gekregen van onze projecten? We hebben diverse projecten opgeleverd o.a. met kozijnen in Leeuwarden, Drachten & Dokkum, maar ook genoeg projecten voor een dakkapel in Friesland.

Tel daarbij de andere voordelen op:

  • hoogwaardige grondstoffen
  • onderhoudsarm
  • inbraakwerend
  • 10 jaar garantie
  • leverbaar in allerlei stijlen, kleuren en maten.

Omdat de fabricage van kunststof kozijnen in onze eigen fabriek plaatsvindt, kunnen wij uw wensen en eisen eenvoudig doorvoeren tijdens de productie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een klassiek kozijn met rechte hoekverbindingen.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Een afspraak bij u thuis

Eén van onze deskundige adviseurs komt graag bij u thuis om uw situatie te bekijken, uw vragen te beantwoorden en u van professioneel en passend advies te voorzien. Samen met u kijken we welk kozijn naadloos bij uw woning aansluit. We kunnen direct een offerte uitbrengen, zodat u weet aan welk kostenplaatje u moet denken bij deze kunststof kozijnen. Of u nu kunststof kozijnen in Sneek zoekt, of (ver) daarbuiten!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Voor iedere situatie een passende oplossing

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken