Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Service & Onderhoud

Jansma Burdaard doet alles in eigen beheer, van het eerste ontwerp tot de productie en montage. Daarbij zet ons team van ruim 45 medewerkers net dat stapje extra, want klanttevredenheid vinden we erg belangrijk. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat u niet met allerlei rommel achterblijft, want het overgebleven bouwafval nemen we op verzoek mee.

En moet er bijvoorbeeld een bouwvergunning aangevraagd worden? Dan verzorgen wij dat ook graag voor u. We werken allround om alles naar volle tevredenheid op te leveren. U wordt compleet ontzorgd. Daarvoor hebben we specialisten in dienst die we zelf opgeleid hebben en die al vele jaren ervaring hebben.

Onderhoud of klacht

Omdat onze eigen mensen alle werkzaamheden verrichten, bent u ook voor onderhoud bij ons aan het juiste adres. De kwaliteit van onze producten blijft zo gewaarborgd. Is er een onderdeel stuk gegaan of werkt een product niet helemaal naar behoren, ook dan staan we uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we het probleem direct aan kunnen pakken. Op onze website vindt u daarnaast allerlei tips om het onderhoud van uw kunststof kozijnen zelf bij te houden.

U krijgt bij ons 10 jaar garantie op de producten en de montage. Heeft u klachten over onze producten, onze service of het onderhoud? Neemt u dan direct contact met ons op. Wij zorgen er voor dat de klachten verholpen worden en kijken samen met u naar een geschikte oplossing.

Tips onderhoud kunststof kozijnen

Onze kozijnen hebben maar weinig onderhoud nodig, daar staan we om bekend. Alleen het reinigen van de profielen en het oliën van het hang- en sluitwerk vraagt elk jaar even uw aandacht. Lees in ons artikel ‘onderhoud kunststof kozijnen‘ het advies van onze productspecialist over hoe u dit het beste kunt doen en welke middelen geschikt zijn.

Kunststof kozijnen schoonmaken

Nu en dan schoonmaken is nodig om uw kozijnen mooi te houden. Door de hoge kwaliteit van onze materialen is de aanhechting gering en laat het vuil gelukkig makkelijk los. Een sopje van water met een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek volstaat voor een glanzend resultaat. Lees meer over kunststof kozijnen schoonmaken.

Onderhoudstips kunststof producten

Bij het plaatsen van kunststof kozijnen, deuren of bijvoorbeeld een dakkapel zorgen we ervoor dat het werk schoon wordt opgeleverd. Onze medewerkers geven graag uitleg wat u daarna zelf kunt doen om de materialen mooi te houden, regelmatig plaatsen we blogs met advies op onze website. Lees meer over onderhoudstips kunststof producten.

Een algemene tip tot slot is regelmatig ventileren, dat voorkomt condens- en schimmelvorming en is erg belangrijk voor een gezond klimaat in huis.

Heeft u na het lezen van deze tips nog vragen over onderhoud? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken