Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Onderhoudstips voor onze kunststof producten

De kunststof producten van Jansma Burdaard zijn zeer duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij. Om de hoge kwaliteit van onze producten gedurende vele jaren te behouden, adviseren wij u de volgende tips op te volgen.

Ventilatie

Onze raamsystemen en deuren sluiten zeer goed en besparen zo veel energiekosten. Het is belangrijk uw huis van tijd tot tijd goed te ventileren door de ventilatieroosters of de ramen open te zetten. Daardoor wordt condensvorming en een ongezonde atmosfeer in uw woning voorkomen.

Eerste keer reinigen

Zo snel mogelijk na oplevering van het product dienen de kunststof raam- en deurconstructies, evenals de ‘sponning’, te worden schoongemaakt. Ze moeten worden ontdaan van eventuele kalk- en specieresten. Deze materialen tasten de kunststoffen weliswaar niet aan, maar zullen slijtage van het hang- en sluitwerk veroorzaken waardoor de functie van de afdichtingen kan verslechteren.

Onderhoud

Onze kunststof producten hebben nauwelijks onderhoud nodig. Uiteraard worden ze blootgesteld aan vervuiling. Aan de buitenkant kan dat de gangbare luchtverontreiniging zijn. In de woning wordt deze vervuiling bepaald door onder meer het feit of er wordt gerookt en of er wordt gewerkt in een open of een gesloten keuken. Bij deze zogenaamde huishoudelijke vervuiling is het voldoende om op regelmatige tijden (enkele malen per jaar) de producten te reinigen met water en reinigingsmiddel. Dit geldt voor zowel binnen als buiten.

Schuurmiddelen mogen absoluut niet worden gebruikt, omdat daarmee het oppervlak wordt opgeruwd en de vervuiling op den duur zal toenemen. Ook het gebruik van oplosmiddelen, zoals thinner, ammoniak en wasbenzine, kan het oppervlak van uw kunststof product aantasten en mag om die reden niet worden gebruikt.

Enkele druppels olie per jaar zorgen voor het blijvend goed functioneren van hang- en sluitwerk. Gebruik hiervoor uitsluitend zuur- en harsvrij vet of olie!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken