Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Inspiratie: leuke gordijnen bij kunststof kozijnen

In kunststof kozijnen moet je niet boren, wordt vaak gezegd. Dat zou niet verstandig zijn. De structuur van de kozijnen kan beschadigd raken waardoor ze mogelijk kunnen gaan buigen. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. Maar hoe moet dat dan met raamdecoratie? Als er niet geboord mag worden, is het dan nog wel mogelijk om gordijnen bij de kunststof kozijnen op te hangen? Ja hoor, geen enkel probleem!

Gordijnen ophangen zonder te boren

Er zijn verschillende mogelijkheden om gordijnen bij kunststof kozijnen op te hangen zonder dat u hoeft te boren. Er zijn bijvoorbeeld gordijnen die u simpelweg tussen het kozijn kunt klemmen. Sommige gordijnen werken met behulp van een voorzetprofiel of magneetstrip, andere werken weer met glaslatten.

Niet alleen heeft dat als voordeel dat het kozijn zelf niet beschadigd wordt, een ander groot voordeel is dat ze altijd weer eenvoudig te verwijderen of vervangen zijn. Als u bijvoorbeeld in een huurhuis woont, is het boren in uw kunststof kozijnen niet verstandig omdat u deze gaten een stuk moeilijker op kunt vullen als u ooit verhuist, vergeleken met houten kozijnen. En als u de gordijnen eenvoudig weer weg kunt halen, kunt u ze in uw nieuwe huis weer hergebruiken. Ideaal dus!

Zonwerende en verduisterende rolgordijnen op maat

De meest populaire gordijnen zijn de rolgordijnen. Deze gordijnen zijn ook verkrijgbaar in zonwerende en verduisterende varianten of de Top Down Bottom Up variant waarbij u veel licht binnenkrijgt. Gordijnen en andere zonwering kan altijd op maat gemaakt worden. En dankzij speciale zijgeleiding met draad of een zijprofiel blijven de gordijnen ook langs draai-kiepramen strak hangen wanneer u het raam openzet. Wat voor raam u dus heeft, er zijn altijd geschikte gordijnen voor bij uw kunststof kozijnen te vinden. We laten u graag een aantal mooie en inspirerende voorbeelden zien.

Heeft u op dit moment nog geen kunststof kozijnen maar denkt u er wel over deze te laten plaatsen in uw woning omdat uw huidige kozijnen bijvoorbeeld niet zo energiezuinig zijn of omdat u een nieuwe woning laat bouwen en de meest onderhoudsarme kozijnen wilt? Het team van Jansma Burdaard vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw moderne of jaren ’30 woning. Van de nauwelijks van echt te onderscheiden houtlook tot een strakke, moderne variant, we maken graag een ontwerp dat volledig bij uw wensen aansluit.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken