Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Jaren ’30 woning: kunststof kozijnen prima mogelijk!

Kunststof kozijnen zijn ook in een jaren ’30 woning prima mogelijk! Ondanks dat veel mensen vinden dat dit type kozijn beter bij een moderne woning past, is er op het gebied van kunststof kozijnen zoveel aanbod en vooruitgang geboekt dat bepaalde soorten kunststof kozijnen nauwelijks van echte houten kozijnen te onderscheiden zijn en hierdoor ook uitstekend aansluiten bij de stijl van klassieke woningen. Eigenlijk bij ieder type woning dus!

Kunststof kozijnen zijn voor een jaren ’30 woning in het bijzonder interessant omdat jaren ’30 woningen veelal minder goed geïsoleerd zijn. Dat geldt niet alleen voor de vloeren en daken maar vooral voor het raamwerk. Houten kozijnen die kieren en tochten zorgen niet alleen voor minder wooncomfort maar ook voor flink hoge stookkosten. Kunststof kozijnen hebben een erg hoge isolatiewaarde, waardoor uw energierekening omlaag gaat en uw wooncomfort verbetert. Zonder dat de uitstraling van uw mooie woning aangetast wordt. En door ook nog eens voor HR++ glas te kiezen, bent u nog zuiniger en geluiddempender bezig. Een sterk verbeterd binnenklimaat gecombineerd met de kwaliteit van moderne materialen!

De investering zeker waard

Kunststof kozijnen bieden voor uw jaren ’30 woning dus veel voordelen. Wanneer uw huidige kozijnen door veroudering toe zijn aan vervanging, en u wel de uitstraling van uw jaren ’30 woning wilt behouden maar ook de energiezuinigheid wilt verbeteren, dan zijn klassieke kunststof kozijnen of kozijnen met een houtlook de perfecte oplossing. Het specifieke Hout Verbinding Look kozijn bijvoorbeeld heeft hoeken die recht op elkaar verbonden zijn, waardoor de uitstraling van echte houten kozijnen nog meer geëvenaard wordt.

Ook wat betreft raamdecoratie heeft u veel keuze, ondanks dat u in kunststof kozijnen beter niet kunt boren. Door bijvoorbeeld te kiezen voor houten jaloezieën wordt de houtlook van uw ramen nog eens extra versterkt. En wist u dat ook een complete dakkapel van kunststof, met de unieke uitstraling van de rest van uw woning, eenvoudig te realiseren is?

Meer informatie

Ook veel nieuwbouwwoningen die in de typerende jaren ’30 stijl gebouwd worden, kiezen voor de voordelen van kunststof kozijnen. En dat is ook niet zo gek als u bovenstaande voordelen ziet. Bent u ook benieuwd geworden wat kunststof kozijnen voor uw jaren ’30 woning kunnen doen? Onze vakmensen vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maatwerk advies en geniet binnenkort ook van deze aantrekkelijke kozijnen!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken