Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen en hout? Kunststof kozijnen met houtlook!

Veel mensen kiezen voor houten kozijnen omdat ze vinden dat deze toch net wat meer uitstraling hebben of bijvoorbeeld beter passen bij de stijl van een jaren ’30 woning. Maar wist u dat er ook kunststof kozijnen met houtlook bestaan, die er uitzien als echte houten kozijnen? Met dezelfde charme maar dan ook nog eens met de voordelen van kunststof kozijnen? We zetten de voordelen graag even voor u op een rijtje.

Hoge isolatiewaarde

Kunststof kozijnen, ook die met houtlook, hebben een bijzonder hoge isolatiewaarde. Ze houden niet alleen de warmte uitstekend binnen, maar ook het geluid. U ondervindt dus minder hinder van de geluiden van de straat. En het feit dat kunststof kozijnen goed isoleren, zorgt ervoor dat u minder aan stookkosten betaalt. Uw energierekening blij, u blij.

Kunststof kozijnen met houtlook

De meeste kunststof kozijnen worden daarnaast met HR++ glas geleverd, wat nog eens voor extra goede isolatie zorgt. De ontwikkelingen op het gebied van glas en isolatie gaan zo snel dat de nieuwe kozijnen en het nieuwste glas alweer stukken beter isoleren dan het glas en de kozijnen die u op dit moment in uw huis heeft zitten.

Onderhoudsarm

Een ander veelgenoemd voordeel van kunststof kozijnen is dat ze onderhoudsarm zijn. Terugkerende schilderkosten heeft u niet meer, u hoeft ze zelfs niet in de was te zetten. U hoeft dus niet meer in weer en wind de ladder op om te schuren en te schilderen. En u bespaart er nog meer geld mee. Bent u echter uitgekeken op de kleur van uw kunststof kozijnen en zou u ze toch liever in een andere kleur schilderen, dan is dit wel altijd mogelijk.

Kunststof kozijnen houtlook

Ook al vindt u nieuwe kunststof kozijnen een flinke investering, dankzij de stookkosten en schilderkosten die u bespaart, verdient u de investering op termijn zeker terug. En ondanks dat u beter niet kunt boren in kunststof, is er ook voor kunststof kozijnen met houtlook voldoende raamdecoratie te verkrijgen.

Hout Verbinding Look kozijn

Wanneer u kunststof kozijnen met houtlook een serieuze optie vindt, verdiep u dan eens in het HVL-kozijn. Het Hout Verbinding Look kunststof kozijn komt het meest in de buurt van een echt houten kozijn dankzij zijn uitstraling en de typerende hoeken die recht op elkaar verbonden zijn. U combineert op deze manier het beste van twee werelden.

Hout Verbinding Look kozijn

Zijn uw kunststof kozijnen door ouderdom eigenlijk toe aan vervanging of kunt u geld besparen met veel energiezuinigere kozijnen met HR++ glas? Laat u dan gerust eens vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden door een professional van Jansma Burdaard.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken