Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Raamdecoratie ideeën voor kunststof kozijnen

Wanneer u een draai-kiepraam heeft, is het lastig hier passende zonwering voor te hangen. Ze zitten voortdurend in de weg als u het raam open wilt zetten. Gelukkig zijn er op de markt ook veel verschillende soorten raamdecoratie voor kunststof kozijnen te koop. We zetten graag een aantal mooie alternatieven voor u op een rijtje.

Plisségordijnen, vouwgordijnen of rolgordijnen

Plissé-, vouw- en rolgordijnen kunnen als raamdecoratie helemaal op maat gemaakt worden voor uw kunststof kozijnen. Wist u dat het heel vaak mogelijk is deze te monteren zonder dat u het kozijn beschadigt? U klemt ze simpelweg in het kozijn, plaatst ze op de glaslatten of hangt ze op met een voorzetprofiel of magneetstrip, en kunt ze daarna altijd weer eenvoudig verwijderen of vervangen. Zeker bij huurhuizen is dat een belangrijk voordeel. Binnen een mum van tijd hangt de raamdecoratie en u neemt hem gewoon weer mee naar uw volgende huis als u gaat verhuizen.

Plissegordijnen en vouwgordijnen

Dankzij een speciale zijgeleiding met draad of zijprofiel blijft de zonwering strak langs de beglazing hangen wanneer u het raam openzet. Bij deze gordijnen kunt u er ook nog voor kiezen voor een variant te gaan die u aan de bovenkant ook kunt laten zakken, waardoor u maximale lichtinval hebt maar alsnog geen inkijk.

Jaloezieën

Waar u bij plissé-, vouw- en (duo-)rolgordijnen te maken heeft met decoratieve, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen, heeft u dat bij jaloezieën helemaal niet. Jaloezieën van hout of aluminium geven u de mogelijkheid het licht wel of niet binnen te laten wanneer u dat wilt. Er zijn jaloezieën die bijzonder geschikt zijn voor kunststof draai-kiepramen omdat ze tijdens het kiepen vlak tegen het raam blijven zitten, maar toch op ieder moment te verwijderen zijn. U hoeft dus niet te boren om ze te bevestigen en kunt ze eenvoudig even weghalen als u de ramen grondig schoon wilt maken.

Jaloezieën

Ook jaloezieën zijn er in de ‘top down bottum up’ variant, waarbij zowel de boven- als onderkant op en neer kan. In elke gewenste stand te plaatsen!

Screenline: zonwering tussen glas

Een andere praktische variant van raamdecoratie voor kunststof kozijnen is Screenline, een unieke oplossing voor binnenzonwering van Jansma Burdaard. Hierbij zitten de rol- of plisségordijnen tussen het glas in, maar zijn ze nog steeds te kantelen of op te trekken. Het grote voordeel hiervan is dat ze niet vies worden of beschadigen en dus onderhoudsvrij zijn!

Draai-kiepramen hebben vaak een klink of greep. Let er dus op dat de raamdecoratie achter deze klink of greep valt, zodat u niet eerst de raamdecoratie op hoeft te trekken, alvorens u het raam kunt bedienen. Door te kiezen voor zonwering op maat, waarbij het systeem binnen of op de glaslatten valt, voorkomt u deze problemen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor raamdecoratie bij kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken