Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Jansma Burdaard heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo produceren we deels op zonne-energie. In onze fabriek werken we uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen en materialen. Omdat al onze producten van kunststof geproduceerd worden, zijn ze gegarandeerd duurzaam en onderhoudsarm. U hoeft onze producten dus niet eens in de zoveel jaar te schilderen, wat beter is voor het milieu.

Kiezen voor kunststof is kiezen voor een milieuvriendelijke oplossing. De duurzame en onderhoudsvriendelijke producten zijn niet alleen gemakkelijk en plezierig voor u, maar ook goed voor natuur en milieu. Kunststof wordt volledig hergebruikt en afval wordt consequent gescheiden en gebruikt voor nieuwe producten. Het materiaal wordt gezuiverd, gesmolten en hergebruikt als grondstof voor nieuwe kunststof producten. En hier heeft het milieu ook baat bij!

Ontdek het zelf

Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze duurzame producten, onze werkwijze en ons productieproces. Tijdens onze productie proberen wij ook zelf de uitstoot van CO2 tot een minimum te beperken. Indien u het interessant vindt, mag u altijd een kijkje achter de schermen in onze fabriek komen nemen, om het met eigen ogen te zien. U bent van harte welkom in Burdaard, Friesland!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact