Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Sponsoring

Jansma Burdaard draagt de sport een warm hart toe en is daarom sponsor van diverse (lokale) sportverenigingen, waaronder Korfbalvereniging Mid Fryslân en Schaats Trainingsgroep Stiens. We investeren namelijk graag in talentvolle sportverenigingen én in goede, langdurige relaties. Incidenteel worden ook eredivisie voetbalwedstrijden gesponsord door middel van stadionreclame. Zo dragen we ons steentje bij aan sport in de breedste zin van het woord.

De affiniteit met de sport is er altijd geweest, de Jansma’s zelf zijn fervente sportbeoefenaars. De sponsoring sluit bovendien goed aan bij onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen. We benutten graag de kansen voor een beter milieu en meer welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. En daar is sponsoring volgens ons een goed middel voor!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken