Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Scheemda

Heeft u al een impressie gekregen van de producten en projecten van Jansma Burdaard? Op deze pagina laten we u graag werk zien dat we recent opgeleverd hebben bij tevreden klanten. U ziet hier niet alleen kunststof kozijnen die in Scheemda geplaatst zijn maar bijvoorbeeld ook schuifpuien die we in Winschoten plaatsten of een serre die we in Groningen mochten renoveren.

Het is niet geheel vreemd dat al deze klanten voor Jansma Burdaard als partner kozen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en zetten daar graag een stapje extra voor. Onze vakmensen begeleiden u van A tot Z, van het aanvragen van de bouwvergunning tot het opruimen van het bouwafval. Altijd met oog voor uw wensen, de kwaliteitsnormen en de uitstraling van uw huis.

Wij leveren in heel Noord-Nederland kozijnen. Zo stappen wij ook graag onze bus in als u kunststof kozijnen in stadskanaal of kunststof kozijnen in Staphorst geleverd wilt hebben. Maak een afspraak, ontdek de mogelijkheden.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwalitatief maatwerk

Tel daarbij de belangrijke voordelen van onze kunststof kozijnen op en u begrijpt dat ook in Scheemda al vele mensen contact met ons opnamen. Hoogwaardige grondstoffen, 10 jaar garantie op de fabricage en montage, KOMO-keurmerken en maatwerk zijn onze belangrijkste speerpunten. In onze eigen fabriek in Burdaard produceren wij onderhoudsarme, duurzame en inbraakwerende producten die tijdens de productie geheel naar uw voorkeur aangepast kunnen worden. Met de juiste stijl, kleur en maten gaan we aan de slag om tot een uniek ontwerp te komen dat perfect door onze monteurs gemonteerd kan worden.

Wanneer u interesse heeft om kunststof kozijnen in Scheemda te laten plaatsen, of een ander oerdegelijk product van onze hand, dan zijn er verschillende manieren om met ons in contact te komen. U kunt natuurlijk telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie. Online kunt u op uw gemak ons aanbod bekijken, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen bij u thuis. En natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom om de kozijnen in Friesland te bekijken. Ontvang professioneel en passend advies!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken