Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Winschoten

Jansma Burdaard levert kunststof kozijnen door heel Noord-Nederland. Zo zijn wij regelmatig te vinden in Groningen bij klanten in Winschoten, Veendam, Stadskanaal en omstreken. Op onderstaande foto’s krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw kunststof kozijnen. In Winschoten en omgeving ziet u allerlei projecten van onze hand, waaronder ook dakkapellen, verhuisramen en andere duurzame producten uit onze eigen fabriek. Hier doet u genoeg ideeën op voor uw eigen woning!

Door ons gevarieerde assortiment te bekijken, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden in kleur, stijl en maat. Want zoals we hiervoor al benoemden, worden al onze producten in eigen beheer gefabriceerd en gemonteerd. Dat biedt u als klant vele voordelen. Niet alleen zijn de mogelijkheden eindeloos maar bent u ook verzekerd van een product dat aan alle veiligheidsnormen voldoet, dat duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend is en waar u jarenlang van kunt genieten. Daar geven wij met een gerust hart 10 jaar garantie op!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Kunststof kozijnen laten maken

Er wordt bij Jansma doorlopend geïnvesteerd in de nieuwste machines, de klant ziet dit terug in de fraaie afwerking van al onze kunststof producten.

Tjeerd Terpstra

Medewerker productie

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant staat centraal

Al meer dan 33 jaar ontzorgen wij klanten op alle mogelijke manieren. U bestelt bij ons niet alleen een eerlijk geprijsd product van hoogwaardige grondstoffen, wij zorgen ook voor een perfecte montage en afwerking, we kunnen de bouwvergunning voor u aanvragen en ruimen zelfs het bouwafval op. Dat is de service die u van ons mag verwachten. We doen graag een stapje extra om uw droom te realiseren.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Geef inbrekers het nakijken

Het hang- en sluitwerk in onze deuren is standaard voorzien van 5-puntsvergrendeling met haaksloten en sluitnokken volgens SKG klasse 2. Onze cilinders zijn zelfs SKG klasse 3 om het inboren van de cilinder onmogelijk te maken, waardoor het vaak veel inbraakwerender is dan het huidige hang- en sluitwerk in woningen. Bovendien zitten glaslatten bij kunststof kozijnen altijd aan de binnenkant, waardoor inbrekers het glas niet eenvoudig uit het kozijn kunnen halen.

Wilt u meer weten? Ons team van enthousiaste en deskundige medewerkers kan al uw vragen beantwoorden en u van professioneel en passend advies voorzien. U kunt online informatie aanvragen of een afspraak bij u thuis in Winschoten en omstreken inplannen. Zo leveren wij bijvoorbeeld kunststof kozijnen in Groningen of kozijnen in Veendam. Nadat we de situatie bekeken hebben, kunnen we direct een offerte uitbrengen zodat u precies weet wat het kostenplaatje zal zijn voor uw specifieke kunststof kozijnen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Burdaard.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Persoonlijk advies, eigen fabricage & deskundige montage

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken