Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Stadskanaal

Betrouwbaarheid, kwaliteit en degelijkheid, dat zijn de kenmerken van de producten van Jansma Burdaard. Al ruim 33 jaar hebben onze klanten dat aan den lijve ondervonden. Het realiseren van woonwensen doen we met veel plezier, ook als we daar net een stapje extra voor moeten zetten. Gelukkig is er veel mogelijk, want wij fabriceren al onze producten in eigen beheer. Dus ook de kunststof kozijnen die u in Stadskanaal, Veendam, Winschoten, Groningen en omstreken tegenkomt.

We vinden het leuk om de resultaten van ons werk te laten zien. Hieronder ziet u een greep uit onze gerealiseerde projecten. Naast kunststof kozijnen ziet u hier ook andere producten die we gemonteerd hebben, zoals een 3-delige schuifpui, gevelbekleding en windveren. Die voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen op het gebied van sterkte en wind- en waterdichtheid. Al onze klanten krijgen hier 10 jaar garantie op!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Kunststof kozijnen laten maken

Er wordt bij Jansma doorlopend geïnvesteerd in de nieuwste machines, de klant ziet dit terug in de fraaie afwerking van al onze kunststof producten.

Tjeerd Terpstra

Medewerker productie

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Houten of kunststof kozijnen?

Nog steeds kiezen er mensen voor houten kozijnen. Vaak noemen zij de authentieke uitstraling als grootste pluspunt. Zo zou een houten kozijn in veel stijlen gemaakt kunnen worden, van klassiek tot modern. Dat geldt echter ook voor kunststof kozijnen. In Stadskanaal en omstreken ziet u hier veel voorbeelden van. De stijl, de maat en de kleur zijn flexibel naar wens aan te passen, zoals een klassiek kozijn met rechte hoekverbindingen. Fraai en oerdegelijk!

Wij rijden heel Noord-Nederland af om onze klanten van onze producten te voorzien. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Staphorst of naar kunststof kozijnen in Steenwijk? Geen probleem, wij komen graag bij u langs.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.7
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Voorkom inbraak met gecertificeerd hang- en sluitwerk

Bovendien zijn onze kozijnen enorm isolerend en inbraakwerend. U voorkomt inbraak met gecertificeerd hang- en sluitwerk en betaalt niet langer te veel aan energie. Ook voorkomt u veel tijd en geld omdat u geen terugkerende schilderkosten heeft. Voor kunststof kozijnen in de regio Stadskanaal moet u dus bij Jansma Burdaard zijn. We overtuigen u graag van onze uitstekende service en kwaliteit. We brengen u indien gewenst vrijblijvend een bezoek om de mogelijkheden bij u thuis met u door te nemen en u direct een offerte op maat te kunnen geven. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Persoonlijk advies, eigen fabricage & deskundige montage

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken