Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Gieten

Bent u onze Friese kwaliteitsproducten al eens tegengekomen in de omgeving? U kunt onze kunststof kozijnen bijvoorbeeld in Gieten en andere delen van Noord-Nederland tegenkomen. Al ruim 33 jaar zijn wij actief door heel het land. Zo leveren wij kunststof kozijnen in Friesland, Groningen en Drenthe tot het zuiden van Limburg. Niet alleen met kunststof kozijnen maar ook met onder andere het bekleden van boeidelen of renoveren van dakkapellen. Zo proberen wij de woningen van onze klanten op onze eigen kenmerkende manier te verfraaien en te verduurzamen.

U komt onze kunststof kozijnen in o.a. Gieten, Stadskanaal, Meppel, Emmen en Assen tegen bij woningen in uiteenlopende stijlen. Op deze pagina krijgt u een goed beeld van de vele mogelijkheden die Jansma Burdaard u biedt. Welke projecten hebben wij al mogen realiseren? Hoe gaan wij te werk en wat zijn de mogelijkheden wat betreft kleur, stijl en glas? We hopen dat u hier na het bekijken van deze pagina een overtuigend antwoord op gekregen heeft.

Wij stappen voor u in de auto om gratis advies aan huis te geven. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Harlingen of bent u juist op zoek naar kunststof kozijnen in Hoogeveen? Wij rijden heel Noord-Nederland door voor onze klanten.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van Jansma Burdaard

Dankzij onze hoogwaardige kwaliteit, eerlijke prijzen en duurzame oplossingen hebben al vele klanten ons weten te vinden. Kunststof kozijnen zijn in Gieten en omgeving zo geliefd omdat ze onderhoudsarm en inbraakwerend zijn, gemakkelijk schoon te houden zijn en goed isoleren. Daar bespaart u dus ook nog eens energiekosten mee. Het HR++ glas van onze kunststof kozijnen, die u ook nog eens nooit hoeft te schilderen, heeft een hoge isolatiewaarde. Daardoor blijft het warmer in huis en worden buitengeluiden gedempt. En u krijgt ook nog eens 10 jaar garantie!

Bent u ook benieuwd of wij uw wensen kunnen realiseren? U bent van harte welkom om deze met ons te bespreken bij ons in de showroom in Burdaard. We gaan graag aan de slag met een maatwerk oplossing waar u helemaal tevreden mee bent. Ons team van professionals staat voor u klaar om u van A tot Z te begeleiden. We denken graag met u mee en komen ook vrijblijvend bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden. Plan online direct een afspraak in bij u thuis in Gieten en omstreken!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken