Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Hoogeveen

In meer dan 33 jaar tijd heeft Jansma Burdaard verschillende kunststof kozijnen in Hoogeveen, Assen, Drenthe en omstreken geplaatst. Bij woningen in allerlei stijlen, want dat is één van onze grote voordelen: onze kunststof kozijnen zijn in allerlei maten, stijlen en kleuren leverbaar. En met maar liefst 10 jaar garantie!

Al die mooie projecten die wij in o.a. Hoogeveen en omstreken hebben mogen realiseren, vindt u op deze pagina terug. Maar ook ver buiten Hoogeveen kunt u onze kunststof kozijnen van eigen makelij vinden. Bekijk hieronder voorbeelden van ons werk, waar u naast kunststof kozijnen ook o.a. windveren en dakramen in Hoogeveen voorbij ziet komen. Dit geeft u een goed beeld van de kwaliteit die wij leveren en de mogelijkheden voor uw eigen woning. Profiteer ook van het gemak van kunststof waarbij schilderen tot het verleden behoort!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bespaar tijd en geld: geen schilderkosten en/of schoonmaak

Al vele tevreden huiseigenaren gingen u voor. Zij kozen voor Jansma Burdaard vanwege onze expertise, hoogstaande kwaliteit, eerlijke prijzen en duurzame oplossingen. Want in tegenstelling tot de vaak duurdere houten kozijnen waaraan u onderhoudskosten blijft houden, zijn onze kunststof kozijnen onderhoudsarm en oerdegelijk. U voorkomt terugkerende schilderkosten en bespaart veel tijd met schoonmaken door naar binnen draaiende ramen, waardoor u ook op de bovenverdieping de beglazing en de kozijnen van binnenuit kunt schoonmaken. Wij gebruiken kunststof profielen van het merk K-Vision om onze kozijnen mee te maken. Dit is de marktleider in Nederland met zeer hoogwaardige kunststof profielen. Die staan aan de basis van onze kwaliteitsproducten!

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Lemmer of naar kunststof kozijnen in Meppel? Wij reizen heel Noord-Nederland af om onze klanten te adviseren en te voorzien van kozijnen en dakkapellen. Maak daarom gauw een afspraak en ontdek de duurzame mogelijkheden.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Vrijblijvend adviesgesprek

We leveren altijd maatwerk. Ieder kozijn wordt in onze eigen fabriek geproduceerd en compleet aan uw wensen aangepast. Geef uw wensen aan ons door, van draai-/kiepramen tot speciale hoekverbindingen en gekleurd glas, dan gaan wij ermee aan de slag. Daarbij verliezen we de laatste kwaliteitsnormen natuurlijk niet uit het oog. Wilt u ook een product waar u jarenlang plezier van heeft en dat direct afkomstig is van de fabrikant? Kom dan naar Jansma Burdaard. Wij verwelkomen u graag in onze showroom of komen bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Producten met de zekerheid van 10 jaar volledige garantie

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken