Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Dakkapel renovatie: dit komt erbij kijken

In de meeste gevallen kan het voordeliger zijn om voor dakkapel renovatie te kiezen, in plaats van voor het vervangen van de complete dakkapel. Als de huidige dakopbouw nog in een dermate goede staat is dat hij nog wel een aantal jaartjes mee kan, is het vervangen van één of meerdere onderdelen voldoende. U kunt bijvoorbeeld dubbel of HR++ glas laten plaatsen in plaats van enkel glas, het dak isoleren zodat u minder last heeft van condens of de oude bitumineuze dakbedekking vervangen door EPDM, een rubberlaag die in één stuk op de dakkapel gelijmd wordt.

Dakkapel renovatie kosten

Wanneer u benieuwd bent naar wat een dakkapel renovatie ongeveer gaat kosten, dan is het allereerst goed om te weten dat de renovatie vaak al binnen een dag klaar is. De renovatie door een gespecialiseerd bedrijf als Jansma Burdaard uit laten voeren, is daarom minstens zo aantrekkelijk als zelf de dakkapel renoveren. Ook is er meestal geen nieuwe vergunning nodig voor dakkapel renovatie, waardoor u de kosten voor een vergunning bespaard blijven. En mocht dit toch het geval zijn, dan verzorgen wij de complete aanvraag bij uw gemeente. Door meteen te kiezen voor kunststof, bespaart u bovendien op onderhoudskosten.

Dakkapel renovatie? Kunststof

Wanneer u dakkapel renovatie op de planning hebt staan, is dat een uitstekend moment om ook eens over het plaatsen van kunststof na te denken. Door meteen tijdens de dakkapel renovatie voor kunststof te kiezen, weet u zeker dat u weer enkele jaren vooruit kunt met uw dakkapel. Door bijvoorbeeld de buitenkant met kunststof te omkleden, hoeft u nooit meer het dak op te klimmen om te schilderen. Uw dakkapel is na de renovatie door het kunststof uitstekend te reinigen en bovendien bijzonder duurzaam en energiezuinig. Wist u dat u zelfs subsidie kunt krijgen voor het nemen van energiebesparende maatregelen?

Bent u benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden voor dakkapel renovatie? Neem dan gerust contact op met Jansma Burdaard. Wij garanderen u een uitstekende kwaliteit, eerlijke prijzen, 10 jaar volledige garantie en maatwerk door fabricage en montage in eigen beheer. We komen graag bij u thuis voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken