Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Geen aanbetaling nodig
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Nieuw in de markt: onze unieke IsoPlus dakkapel

Door de huidige energiecrisis is de bouwwereld meer dan ooit gespitst op het verduurzamen van woningen. Voor klanten van Jansma Burdaard, sinds 1987 een begrip in kunststof kozijnen, is isoleren altijd al een belangrijk aankoopargument. Daarom komt het bedrijf nu met de IsoPlus dakkapel. Wat deze dakkapel bijzonder maakt is de volledig nieuwe dakconstructie, die is compacter maar overtreft tegelijk de dakkapellen van andere aanbieders door zijn extreem hoge isolatiewaarden.

Een begrip in Noord-Nederland

Jansma Burdaard is een familiebedrijf met ruim 35 jaar ervaring in het produceren en monteren van kunststof kozijnen en dakkapellen. Door voortdurend te innoveren weet het bedrijf haar leidende marktpositie in Noord-Nederland vast te houden. Alles wordt met eigen personeel gedaan, mensen met hart voor hun vak die er vaak al vele jaren werkzaam zijn. Door de riante ervaring is het bedrijf ook goed in staat haar producten verder door te ontwikkelen. Voor de dakkapellen bedacht men een slimme sandwichconstructie voor het dak. Die zorgt ervoor dat er met minder volume toch een veel betere dakisolatie behaald kan worden. Een bijzondere schuimsoort maakt dat mogelijk.

Compacter, sterker, energiezuiniger

De IsoPlus dakkapel maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze. De buitenkant wordt omkleed met onderhoudsarm kunststof. Wat hem uniek maakt is de sandwichconstructie voor het dak. Het daarin verwerkte schuim is super isolerend en door de hoge dichtheid is het totale dak ook mooi compact. “We zijn zeer actief in de renovatie van woningen, klanten vinden het erg belangrijk dat de nieuwe dakkapel naast duurzaam en onderhoudsarm, ook past bij de uitstraling van de woning, met deze nieuwe dakkapel voldoen we daaraan,” aldus Minne Jansma, directeur van de bekende Friese onderneming uit Burdaard. “Je wilt de beste isolatie voor je huis maar ziet er het liefst zo weinig mogelijk van terug aan de buitenkant.”

Door te werken met meerdere lagen is het dak bovendien zo sterk dat er geen aparte plafondbalken meer nodig zijn, handig voor de afwerking. Ook is het risico op condensvorming bij deze nieuwe dakkapel enorm verkleind. De dakbedekking tot slot is van EPDM; een rubberlaag uit één stuk die rechtstreeks wordt verlijmd op de sandwichconstructie. Het resultaat is een onderhoudsarme en uitzonderlijk duurzame dakkapel voor vele jaren woonplezier. De IsoPlus dakkapel is in nagenoeg elke stijl en kleur leverbaar en wordt zonder meerprijs vanaf nu als standaard door ons geleverd.

Meer weten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of plan een gratis adviesgesprek bij u thuis in. 

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken