Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH)

UPDATE 01-01-2021:
Per 1 januari 2021 is de subsidie voor eigenaar én bewoner gesloten. Vanaf 4 januari 2021 is er voor eigenaar én bewoner de ISDE-subsidie. Lees alle details op onze subsidie pagina of neem contact met ons op.


Bent u woningeigenaar en heeft u minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen uitgevoerd of gaat u dat doet? Vraag dan de SEEH voor eigenaar én bewoner aan. 

De regeling is bedoeld voor energiebesparende isolerende maatregelen in het eigen huis zoals het isoleren van een vloer of gevel maar ook voor bijvoorbeeld het plaatsen van hoogrendementsglas (HR++ glas) en/of kunststof kozijnen. Per woning is het mogelijk om tot €10.000 subsidie te krijgen. Zo kunnen woningeigenaren ongeveer 20% van de kosten gesubsidieerd krijgen voor het laten uitvoeren van de werkzaamheden door een deskundig bedrijf.

Nieuwsgierig of u in aanmerking komt voor de Subsidie energiebesparing eigen huis? Lees alle details op de website van de overheid of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie over subsidies

Naast de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) zijn er in sommige gevallen nog andere mogelijkheden voor subsidie / lening. Denk bijvoorbeeld aan de energiebespaarlening die momenteel actueel is.

Wilt u meer weten over de subsidie voor bijvoorbeeld kunststof kozijnen of hoogrendementsglas? Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. We komen bij u thuis kijken om u een indicatie te geven van de kosten en helpen u indien gewenst ook bij het indienen van een aanvraag voor subsidie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons kwalitatieve maatwerk en bijvoorbeeld de terugverdientijd van kunststof kozijnen.

Ook kunt u bij uw gemeente informeren naar de subsidiemogelijkheden die zij als gemeente bieden. Sommige gemeentes hebben namelijk naast de landelijke subsidieregeling nog een eigen subsidieregeling. Dankzij deze subsidieregelingen zorgen nieuwe energiebesparende maatregelen dus voor een dubbele besparing!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken