Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

De terugverdientijd van kunststof kozijnen

Veel mensen die zich in kunststof kozijnen gaan verdiepen, schrikken een beetje van de investering die kunststof kozijnen vragen. Toch is dat niet helemaal terecht. Wist u namelijk dat kunststof kozijnen een relatief korte terugverdientijd hebben, en de investering dus meer dan waard zijn?

De meest genoemde reden om uw verouderde houten kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen of kunststof kozijnen in uw nieuwbouw huis te laten plaatsen, is waarschijnlijk de hogere isolatiewaarde. Doordat kunststof kozijnen stukken beter isoleren, bespaart u er veel stookkosten mee. En die isolatiewaarde blijft verbeteren omdat we voortdurend blijven innoveren, naar aanleiding van de nieuwste bouwontwikkelingen en kwaliteitsnormen en de laatste productietechnieken en materialen. Op het gebied van wind- en waterdichtheid voldoen onze kunststof kozijnen dan ook aan de hoogst denkbare kwaliteitsnormen. U hoeft niet bang te zijn voor kieren en tocht en verbruikt minder energie.

Naast het besparen op uw energierekening, heeft u met kunststof kozijnen ook niet te maken met terugkerende onderhoudskosten. Geen schilderkosten, noodzakelijk onderhoud of erger nog, houtrot of andere gebreken die om reparatie vragen. Ook al deze kosten spaart u dus uit wanneer u investeert in nieuwe kunststof kozijnen, wat de terugverdientijd weer korter maakt.

Op de lange én korte termijn geld besparen

Als u de investering voor nieuwe kunststof kozijnen op deze manier bekijkt, kost het u eigenlijk juist alleen maar geld als u de investering op de lange baan schuift. Hoe langer u met de investering wacht, hoe meer warmte u verliest en hoe meer geld u onnodig aan energiekosten en onderhoud kwijt bent. Bovendien gaan kunststof kozijnen ook nog eens tot wel vijftig jaar mee en hoeft u dus niet over een aantal jaren al kosten te verwachten voor het vervangen van uw kozijnen.

Het uitstellen van kunststof kozijnen kan u dus op de korte termijn kosten besparen, maar op de lange termijn zeker niet. Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden en besparingen die kunststof kozijnen u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek bij u thuis. We bekijken graag samen met u de situatie ter plaatse en nemen al uw wensen met u door.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken