Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof kozijnen regio Roden

Maakt u wel eens een extra rondje in de omgeving om inspiratie op te doen voor uw eigen huis? En waar let u dan op als u de huizen bekijkt? De verschillende stijlen, de afwerking of de keuze voor materialen? Grote kans dat de kunststof kozijnen die u in Roden zag van Jansma Burdaard afkomstig zijn. Of de dakkapellen, garagedeuren of dakgoten. Want ook in de regio Roden staan wij al meer dan 33 jaar bekend om onze oerdegelijke kwaliteitsproducten.

Dankzij kwalitatieve kunststof kozijnen voorkomt u terugkerende schilderkosten. Ook het in de was zetten is niet meer nodig. Omdat onze producten van de meest hoogwaardige grondstoffen gemaakt worden, weet u zeker dat u een kleurvast en vormvast product in handen heeft. Dat geldt niet alleen voor onze kunststof kozijnen maar ook voor bijvoorbeeld onze schuifpuien, dakgoten en zonwering. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van kunststof kozijnen die wij in Roden en omgeving opgeleverd hebben.

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof kozijnen een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Kunststof kozijnen laten maken

Er wordt bij Jansma doorlopend geïnvesteerd in de nieuwste machines, de klant ziet dit terug in de fraaie afwerking van al onze kunststof producten.

Tjeerd Terpstra

Medewerker productie

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom u voor kunststof kozijnen naar Jansma Burdaard zou moeten komen?

De vakmensen van Jansma Burdaard rijden voor kunststof kozijnen niet alleen naar Roden, maar ook naar omliggende dorpen en steden. Denk dan aan kunststof kozijnen in Scheemda en Groningen en zelfs naar andere provincies. Mensen uit heel het land weten ons te vinden. Zij kennen de voordelen van onze producten en service al en daar laten we u ook graag kennis mee maken. We geven u graag een indruk van ons werk, onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze eerlijke prijzen en de stookkosten die u met onze producten bespaart, zijn één van de meest genoemde voordelen voor klanten. Omdat onze kozijnen en het bijbehorende glas een hoge isolatiewaarde hebben, duurzaam zijn en onderhoudsarm, bespaart u flink op uw (energie)rekening. Zelfs de prijzen van de kozijnen zelf kunnen een stuk lager uitvallen dan die van traditionele hardhouten.

Dakkapellen en kozijnen uit Friesland, dat betekent natuurlijk vakwerk. Wij komen voornamelijk in Noord-Nederland om onze producten netjes te monteren. Zoekt u kunststof kozijnen in Klazienaveen of juist kunststof kozijnen in Lemmer? Maak een afspraak, wij komen graag bij u langs.

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen, afmetingen en kleuren. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Ontdek het zelf!

Breng een bezoek aan onze showroom en fabriek om de vele mogelijkheden van onze producten te ontdekken of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We inspireren u graag!

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Persoonlijk advies, eigen fabricage & deskundige montage

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken