Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Wanneer moet u uw dakgoot vervangen?

Wanneer uw dakgoot al vrij oud is of beschadigd is, dan is uw dakgoot vervangen de beste optie om lekkages te voorkomen. Soms is het voldoende om slechts een deel van de dakgoot te vervangen, maar vaak is het onontkoombaar en moet de hele dakgoot vervangen worden. Dat wilt u natuurlijk pas doen als het echt nodig is, maar wanneer is dat moment aangebroken?

U hoeft uw dakgoot pas te vervangen als u met waterproblemen te maken krijgt. Een zinken dakgoot kan door slijtage water gaan lekken en ook de aansluiting naar de regenpijp kan gaan lekken. De volgende symptomen geven vaak aan dat het tijd is de dakgoot te vervangen:

  • scheuren en barsten
  • opengescheurde naden
  • uitgedroogde dakgoot

Slimme keuze

Uw oude zinken dakgoot vervangen voor een kunststof dakgoot is een slimme keuze. Dakgoten en boeidelen van vele jaren oud zijn vaak van een slechtere kwaliteit dan de nieuwste dakgoten en boeidelen. Bovendien zijn kunststof dakgoten nagenoeg onderhoudsvrij. Natuurlijk ontkomt u er niet aan om eens in de zoveel tijd bladeren en takken die erin terechtgekomen zijn te verwijderen om de kwaliteit van de dakgoot te behouden, maar verder heeft een kunststof dakgoot geen onderhoud nodig.

Als het tijd is om de dakgoot te vervangen, is het vaak ook verstandig meteen de boeidelen te vervangen. Dat zorgt er niet alleen voor dat het geheel weer een hele tijd mee kan, maar zorgt ook voor een verzorgde uitstraling omdat zowel de dakgoot als de boeidelen in dezelfde kleur geplaatst kunnen worden.

De specialisten van Jansma Burdaard

Vindt u het moeilijk te zeggen in welke conditie uw dakgoten zijn? Neem dan contact op met de specialisten van Jansma Burdaard. Wij komen graag bij u thuis kijken of het nodig is uw dakgoot nu al te vervangen. We vertellen u dan meer over de mogelijkheden en kunnen u direct een offerte aanbieden.

Jansma Burdaard heeft een ruim aanbod van duurzame en eerlijk geprijsde naadloze kunststof dakgoten in allerlei kleuren en vormen. Van de Bakgoot met smetplank tot de rustieke goot, en van de Overhoekse goot tot de klassieke goot met gootklossen. Stuk voor stuk met diverse afvoercapaciteiten, eindkappen en hoekafwerkingen. Wij verzorgen hierbij het complete plaatje; van het ontwerp tot het afwerken van het onderaanzicht en van het dakoverstek tot het opruimen van het bouwafval!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken