Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Kunststof dakgoten

LET OP: door de explosieve vraag kunnen we op dit moment helaas geen opdrachten aannemen / offertes afgeven voor dakgoten en gevelbekleding.

Onze dakgoten sieren uw huis!

Een dakgoot is veel meer dan de functie waarvoor ze in de eerste plaats bedoeld is: opvang en afvoer van hemelwater. Een dakgoot vormt de verbinding tussen muur en dak en bepaalt in belangrijke mate het aanzicht en de uitstraling van een woning. Ook wat betreft een dakgoot mag u dus best kritisch zijn over de kwaliteit en de stijl. Gelukkig heeft Jansma Burdaard een duurzaam, gevarieerd en eerlijk geprijsd aanbod.

Ruim aanbod

We zijn leverancier van naadloze dakgoten in diverse stijlen en vormen, passend bij alle typen woningen. Van de Bakgoot met smetplank in (crème) wit tot de rustieke goot, en van de Overhoekse goot op maat tot de klassieke goot met gootklossen in allerlei kleuren die aansluiten bij uw kozijnen en deuren. Stuk voor stuk met diverse afvoercapaciteiten, eindkappen en hoekafwerkingen.

De goten die wij leveren, schelen daarnaast op termijn behoorlijk in de onderhoudskosten in vergelijking met dakgoten die u elders kunt kopen, doordat ‘onze’ goten volledig van kunststof vervaardigd zijn en er dus geen zinkwerk aan te pas komt. En net als bij kunststof kozijnen ervaart u het grote gebruiksgemak: nooit meer schilderen en ze kunnen tegen een stootje. Onze dakgoten zijn zowel bouwkundig als esthetisch de juiste keuze!

Uniek bij Jansma Burdaard

Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie en vakmanschap hebben onze kunststof dakgoten een aantal eigenschappen waarmee we onze klanten net dat beetje extra kunnen bieden.

Onze dakgoten zijn volledig van kunststof

Eigen vakkundig montageteam

Leverbaar in twee kleuren (wit en crème)

Plaatsing van uw dakgoten veelal in 1 dag

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en we nemen vrijblijvend contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vakkundige montage met 10 jaar garantie

We kunnen uw bestaande zinken goten vervangen, maar ook voor het plaatsen van dakgoten bij nieuwbouwwoningen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen hierbij het complete plaatje; van het ontwerp tot het afwerken van het onderaanzicht en van het dakoverstek tot het opruimen van het bouwafval. Op onze montage krijgt u bovendien 10 jaar garantie, evenals op de dakgoot. U heeft dus nergens omkijken naar.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs om u te laten informeren over onze dakgoten. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen, online een offerte aanvragen of een bezoek brengen aan onze showroom. Ook daar staat ons team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij beantwoorden ook graag al uw vragen over:

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Laat u inspireren

Uw huis, onze oplossingen, raak geïnspireerd door het enorme aanbod stijlen en afmetingen. Maatwerk voor elke situatie!

Bekijk ons werk

Familie Bangma

Oosterzee

We wilden al lange tijd onze oude houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Na de kennismaking met Jansma in Burdaard ging het opeens snel. De authentieke uitstraling van de kozijnen paste erg mooi bij onze woning, gelijk de kunststof deuren. Verduisterende rolgordijnen maakten het compleet. Het geeft een gerust gevoel, dit hadden we jaren eerder moeten doen!


Bekijk project

Beoordelingen

Google-Beoordeling
4.6
js_loader
js_loader

Bekijk alle referenties

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan, waarbij we al uw wensen meenemen, of neem contact met ons op voor deskundig advies over kunststof dakgoten en het plaatsen.

Wij leveren door heel Noord-Nederland. U kunt onze kunststof producten in Friesland met eigen ogen bekijken wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom. We geven u zelfs graag een rondleiding door onze fabriek als u alles over onze producten wilt weten!

De voordelen van kunststof dakgoten

  • Vrijwel geen onderhoud nodig
  • Geen lekkage door naadloze plaatsing
  • Lange levensduur
  • Meerwaarde voor uw woning

Offerte aanvragen      Maak een afspraak

Eigen fabricage en montage. Een klasse apart in kunststof!

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken