Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Hoe kunt u de warmte buiten houden tijdens een hete zomer?

U herinnert zich vast nog wel de lange, warme zomer van 2018 en ook in 2019 piekte de temperatuur behoorlijk. De zomer van 2018 was de warmste zomer ooit en de zomer van 2019 volgt op korte afstand met plek 3 van de warmste zomers ooit! Zonder zonwering was het bij u thuis of op kantoor vast ook aardig warm binnen. De verwachting is dat we de komende jaren meer van dit soort zomers zullen krijgen. Bent u alweer bezig om nieuwe plannen te maken voor 2020? Denk dan zeker ook eens aan de mogelijkheden voor warmtewerend glas om de warmte buiten te houden.

De warmte uit huis houden met Screenline ramen

Onze glasleverancier Pilkington ontwikkelde Screenline, een unieke oplossing voor binnenzonwering. Met Screenline is de warmte uit huis houden een fluitje van een cent, omdat de zonwering al in het HR++ isolatieglas geïntegreerd is. Ze zijn desondanks gewoon kantelbaar en optrekbaar dankzij de unieke touchscreen bediening. U bepaalt zo zelf hoeveel licht en warmte u binnen wilt laten.

Doordat de zonwering tussen het glas in zit, blijven ze bovendien altijd schoon en beschadigen ze niet. Ze hebben daardoor een zeer lange levensduur. U heeft zelfs de keuze uit jaloezieën en plisségordijnen om de warmte uit uw huis te houden. En doordat het glas standaard HR++ is, bent u ook nog eens verzekerd van goed isolerend glas. Deze zonwering tussen glas kan meestal ook in bestaande kunststof kozijnen toegepast worden. Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor elke ruimte!

Ruim aanbod buitenzonwering om warmte buiten te houden

Naast bovenstaande doeltreffende binnenzonwering verkopen we ook buitenzonwering. Jansma Burdaard in Friesland biedt rolluiken, screens, uitvalschermen en knikarmschermen op maat aan om de warmte uit huis te houden. Daarnaast verkopen en plaatsen we ook zonwerend of warmtewerend glas.

Insecten buiten houden

Bij een warme zomer komen ook onvermijdelijk veel insecten om de hoek kijken. Insecten die u liever buiten de deur wilt houden natuurlijk. Horren zijn de ideale manier om insecten buiten te houden. Door horren te plaatsen bij deuren en / of ramen houdt u niet alleen vervelende insecten buiten, maar kunt u de ramen en deuren ook gewoon open laten staan als het ’s nachts nog erg broeierig is binnen.

Met bovenstaande tips om de warmte en insecten uit huis te houden, bent u goed voorbereid op alle warme zomers die nog komen gaan. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden van Jansma Burdaard!

Wij leveren zonwering, maar ook kunststof deuren, kunststof dakkapellen en kunststof dakgoten. Vraag nu een offerte aan of nodig onze adviseur eens bij u thuis uit voor een gratis adviesgesprek.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken