Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Duurzame gevelbekleding

Bij duurzame gevelbekleding wordt al snel aan hout gedacht. Hout heeft een natuurlijke uitstraling en is als grondstof een milieuvriendelijke keuze, omdat het recyclebaar is en nagenoeg CO2-neutraal is. Maar wist u dat ook kunststof gevelbekleding duurzame gevelbekleding is? We vertellen u graag waarom.

Onderhoudsvrij

Wat voor veel mensen het grootste voordeel van kunststof gevelbekledig is, is het feit dat kunststof onderhoudsvrij is. Waar u bij houten gevelbekleding eens in de zoveel jaren grote steigers op moet bouwen om het grote oppervlak te kunnen schuren en schilderen, een zware en tijdrovende klus, heeft u bij kunststof nergens omkijken naar. U hoeft nooit meer in weer en wind en op (grote) hoogte te schilderen, u hoeft het kunststof slechts af en toe schoon te maken. Dat is alles. Onverwoestbare Keralit gevelbekleding is een ware verademing.

Weersbestendig

Kunststof gevelbekleding is weersbestendig. Het is ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte, een probleem dat vaak wel bij houten gevelbekleding speelt, en het is ongevoelig voor aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Bovendien krijgt u 10 jaar volledige garantie op deze duurzame gevelbekleding.

Milieuvriendelijke keuze

De kunststof gevelbekleding van Jansma Burdaard bestaat helemaal uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeven geen bomen voor gekapt te worden en het gebruik van nieuwe grondstoffen blijft beperkt. Zo draagt u dus ook een steentje bij aan een beter milieu.

Ruime keuze

Wanneer u uw kunststof gevelbekleding bij Jansma Burdaard bestelt, heeft u een ruime keuze in kleuren. Door voor dezelfde kleur te kiezen als uw kunststof kozijnen, windveren, boeidelen, dakkapelbekleding en dakoverstekken vormt het één geheel. De gevelbekleding is standaard voorzien van een nerfstructuur, waardoor uw gevel net als bij hout een authentieke uitstraling krijgt.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van kunststof gevelbekleding voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten? Vraag ons dan vrijblijvend om advies. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, zoals potdekselpanelen en sponningdelen in verschillende afmetingen. En we vertellen u ook over de snelle terugverdientijd van kunststof. Bezoek onze showroom in Friesland of bel ons om een afspraak bij u thuis te maken met één van onze vertegenwoordigers. U kunt online ook direct een offerte aanvragen.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken