Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Dakkapel kosten

Dat een dakkapel u veel plezier en voordelen op zal leveren, staat buiten kijf. Zo kunt u een donkere, stoffige zolder met een dakkapel omtoveren tot een fijne, lichte ruimte met genoeg plek om te slapen, werken of spelen. Een dakkapel zorgt voor extra lichtinval, extra (loop)ruimte en extra uitzicht. Maar natuurlijk begrijpen wij ook dat u bij het overwegen van een dakkapel graag wilt weten met welke dakkapel kosten u rekening moet houden. Want wat is de gemiddelde prijs van een dakkapel van 3 meter bijvoorbeeld en hoeveel geld moet u gespaard hebben om de kosten voor een dakkapel van 7 meter te kunnen bekostigen? We vertellen u hieronder graag meer over waar de prijs van een dakkapel op gebaseerd wordt en met welke (dubbele) dakkapel kosten u rekening moet houden.

Materiaal

Een groot deel van de dakkapel kosten wordt bepaald door het materiaal waarvan de dakkapel gemaakt wordt. Een dakkapel van kunststof is bijvoorbeeld iets duurder dan eentje van hout. Daar staat tegenover dat een dakkapel van kunststof veel langer meegaat en u verder weinig kosten voor onderhoud maakt. Een dakkapel van hout moet bijvoorbeeld eens in de zoveel jaar opnieuw geschilderd worden en is gevoeliger voor reparaties, dus deze kosten zou u er eigenlijk bij op moeten tellen, waardoor een houten dakkapel uiteindelijk duurder is dan een kunststof dakkapel.

Type raam

Vindt u een dakkapel met een draai-kiepraam fijn of juist vastglas? Gaat u voor gewoon dubbel glas of HR++ dubbel glas? En wilt u bijpassende horren? Uw keuze bepaalt niet alleen de kwaliteit en isolatiewaarde van het glas maar ook de bijkomende dakkapel kosten. Bij Jansma Burdaard werken we altijd met kwalitatief HR++ dubbel glas. Dat merkt u aan uw energierekening, wat de prijs voor uw dakkapel weer drukt!

Maatwerk

Als vanzelfsprekend is een maatwerk dakkapel duurder dan een standaard dakkapel. Het voordeel van maatwerk is echter dat de dakkapel helemaal aan uw wensen aangepast kan worden, zoals de kleur, het model, de ramen en afmetingen. U zit dan niet aan vaste maten vast. Onze specialisten kijken graag met u mee wat er bij u thuis mogelijk is.

Kwaliteit en service

Bij de prijs van een dakkapel zitten ook de service en garanties inbegrepen. Hoe wordt de dakkapel geïsoleerd? Wordt het sloopmateriaal afgevoerd? Zit er garantie op zowel het materiaal als de montage? Heeft het hang- en sluitwerk een keurmerk? Zijn de kraankosten wel mee berekend in de totaalprijs? Zaken waar we bij Jansma Burdaard veel waarde aan hechten.

Vergunning

Niet iedere dakkapel kan vergunningsvrij geplaatst worden. Heeft u voor uw dakkapel een vergunning nodig, bijvoorbeeld omdat deze aan de voorkant van het huis komt? Houd dan bij de totaalprijs van de dakkapel rekening met bijkomende kosten voor de vergunning van de dakkapel. Er zijn nog meer eisen waaraan u moet voldoen om een dakkapel vergunningsvrij te mogen plaatsen. Een vergunningscheck kunt u doen op www.omgevingsloket.nl

Een dakkapel is een meerwaarde voor uw huis, waardoor de kosten zeker het overwegen waard zijn. Vraag één van onze specialisten vrijblijvend om een offerte. We komen graag bij u thuis kijken om u de exacte prijs voor de dakkapel die u op het oog hebt te vertellen. U zult zien dat de kosten voor bijvoorbeeld een dakkapel van 6 meter bijzonder betaalbaar zijn!

Nog meer investeren in uw huis? Kies ook voor een kunststof dakgoot en kunststof kozijnen laten plaatsen. Benieuwd naar de kosten? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken