Naast kunststof kozijnen en dakkapellen leveren wij: (tuin)deuren, schuifpuien, serres, dakgoten, gevelbekleding en garagedeuren. Op al onze producten geldt een volledige garantie van maar liefst 10 jaar!


Direct naar kunststof kozijnen >>
Direct naar dakkapellen >>

Actueel/Nieuws

Nu 6% btw op arbeidskosten

Vanaf 1 maart 2013 geldt op arbeidskosten bij onderhoud en renovatie het lage BTW-tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21%.  Een voordeel van liefst 15%.
Lees meer >>

Koningsdag

Koningsdag zaterdag 26 april is onze toonzaal de gehele dag gesloten!

Kozijnen Brandaris

Aan Jansma Burdaard is de opdracht verstrekt nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen op de Brandaris, de bekende vuurtoren van Terschelling.
Lees meer >>

Multifunctioneel Centrum

Regelmatig wordt Jansma Burdaard betrokken bij grootschalige bouwprojecten. Een mooi voorbeeld hiervan is het Multifunctioneel Centrum in Burdaard (MFC).
Lees meer >>

Frisian kozijn: de ultieme houtlook!

Naast het kozijn met schuine hoeken levert Jansma Burdaard ook kozijnen met rechte hoekverbindingen, het zogenaamde HVL-kozijn (Houtverbindingslook).
Lees meer >>

Uniek: Onderdorpel ‘Nostalgia’

Jansma Burdaard heeft een onderdorpel of vensterbank ontwikkeld, waarmee kunststof kozijnen aan de buitenkant een nog fraaiere en meer authentieke uitstraling krijgen.
Lees meer >>
 

Online afspraak maken

Bij Jansma Burdaard houden wij niet van wachten. Daarom kunt u altijd het online contactformulier gebruiken om een afspraak te maken of informatie op te vragen. Onze medewerkers zullen uw vraag dan zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen per e-mail of telefoon, wat uw voorkeur maar heeft.

Wij helpen u graag!

Naar het online formulier >>