Naast kunststof kozijnen en dakkapellen leveren wij: (tuin)deuren, schuifpuien, serres, dakgoten, gevelbekleding en garagedeuren. Op al onze producten geldt een volledige garantie van maar liefst 10 jaar!


Direct naar kunststof kozijnen >>
Direct naar dakkapellen >>

Actueel/Nieuws

Nu 6% btw op arbeidskosten

Vanaf 1 maart 2013 geldt op arbeidskosten bij onderhoud en renovatie het lage BTW-tarief van 6% in plaats van de gebruikelijke 21%.  Een voordeel van liefst 15%.
Lees meer >>

Kozijnen Brandaris

Aan Jansma Burdaard is de opdracht verstrekt nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen op de Brandaris, de bekende vuurtoren van Terschelling.
Lees meer >>

Multifunctioneel Centrum

Regelmatig wordt Jansma Burdaard betrokken bij grootschalige bouwprojecten. Een mooi voorbeeld hiervan is het Multifunctioneel Centrum in Burdaard (MFC).
Lees meer >>

Frisian kozijn: de ultieme houtlook!

Naast het kozijn met schuine hoeken levert Jansma Burdaard ook kozijnen met rechte hoekverbindingen, het zogenaamde HVL-kozijn (Houtverbindingslook).
Lees meer >>

Uniek: Onderdorpel ‘Nostalgia’

Jansma Burdaard heeft een onderdorpel of vensterbank ontwikkeld, waarmee kunststof kozijnen aan de buitenkant een nog fraaiere en meer authentieke uitstraling krijgen.
Lees meer >>
 

Online afspraak maken

Bij Jansma Burdaard houden wij niet van wachten. Daarom kunt u altijd het online contactformulier gebruiken om een afspraak te maken of informatie op te vragen. Onze medewerkers zullen uw vraag dan zo snel mogelijk behandelen en contact met u opnemen per e-mail of telefoon, wat uw voorkeur maar heeft.

Wij helpen u graag!

Naar het online formulier >>