Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Volop vernieuwing

Als toonaangevend kunststofproducent blijft Jansma Burdaard doorlopend innoveren. Zo is er onlangs een nieuw profiel in gebruik genomen dat dient als basis voor de kozijnen. Hiervoor is geïnvesteerd in nieuwe, volledig gedigitaliseerde machines. Nieuw in het leveringsprogramma zijn kunststof kozijnen met binnenkleur. Ook is de showroom gemoderniseerd en is recent een geheel vernieuwde website in gebruik genomen.

Al 34 jaar een betrouwbaar familiebedrijf

Jansma Burdaard is sinds 1987 een begrip op het gebied van kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien en deuren. Het familiebedrijf in Burdaard, dat alle kozijnen en dakkapellen zelf produceert, biedt maatwerk aan particulieren. Inmiddels is Jansma Burdaard uitgegroeid tot een toonaangevend, modern bedrijf met meer dan 45 medewerkers. In de loop der tijd zijn de technische mogelijkheden enorm uitgebreid. In de beginjaren was kunststof alleen als een vlak wit profiel verkrijgbaar, tegenwoordig kunnen de veel robuustere kozijnen geleverd worden voor elk type woning, van modern tot klassiek, in bijna elke stijl, vorm en kleur.

Nieuw kunststof profiel en uitbreiding machinepark

Recentelijk is een nieuw kunststof profiel in gebruik genomen dat de basis vormt voor de meeste kunststof producten. Hiervoor is geïnvesteerd in nieuwe, geavanceerde machines die volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn. Dit garandeert een uiterst nauwkeurige afwerking en een perfect eindresultaat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en hiermee voldoen alle kunststof producten aan de hoogste kwaliteitsnormen, ook op het gebied van isolatie en energiebesparing.

De nieuwste snufjes: nu ook kunststof kozijnen met binnenkleur

Waren kunststof kozijnen aan de binnenzijde tot nu toe meestal wit, Jansma Burdaard kan ze nu in elke gewenste binnenkleur produceren. Hierdoor zijn fraaie kleurcombinaties binnenshuis mogelijk. Jansma Burdaard loopt steeds voorop in allerlei ontwikkelingen, bijvoorbeeld met het Frisian kozijn met rechte hoekverbindingen, de unieke authentieke Nostalgia onderdorpel, of de fraaie Screenline zonwering tussen dubbelglas. Nog een praktische toepassing is het Ventilux draaikiepraam met een ingebouwde ventilatiestand.

Jansma Burdaard biedt net dat stapje meer

Jansma Burdaard denkt altijd met de klant mee en begeleidt van wens tot uitvoering, ook met een goed bouwkundig advies en eventuele aanvraag van bouwvergunningen. Het advies wordt bij de klant thuis gegeven, hier wordt direct een complete offerte opgesteld met een scherpe en eerlijke prijs. Eventuele constructieve aanpassingen en metselwerk kunnen door eigen opgeleide, vakbekwame monteurs worden uitgevoerd.

Goed moment om te investeren

Nu veel uitstapjes beperkt zijn en er veel wordt thuisgewerkt is er meer dan ooit behoefte aan een aangenaam verblijf in en om de eigen woning. Een geschikt moment dus om te investeren en het huis te verduurzamen of te renoveren. Met de premium kunststof kozijnen van Jansma Burdaard is die missie bij voorbaat geslaagd.

Vernieuwde showroom en website

Er is een geheel vernieuwde website gelanceerd met uitgebreide informatie over het bedrijf en alle kunststof producten en toepassingen. Een online afspraak is eenvoudig te maken. De pas vernieuwde showroom is weer helemaal up-to-date, maar gedurende de lockdown tijdelijk gesloten. Uiteraard is een afspraak aan huis conform de RIVM richtlijnen prima mogelijk.

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken