Meer resultaten weergeven...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
  • Ruim 35 jaar ervaring
  • Eigen fabricage & montage
  • Eerlijke prijzen
  • Zekerheid met 10 jaar garantie

Open Dagen 2019 zeer druk bezocht

Vrijdag 1 en zaterdag 2 november waren onze Open Dagen. Beide dagen waren zeer druk bezocht en we spreken dan ook van een groot succes.

Tijdens beide dagen was het innovatieve fabricageproces volledig in werking, bezoekers konden via rondleidingen zien hoe kunststof kozijnen en prefab dakkapellen worden vervaardigd. Naast kunststof kozijnen en dakkapellen werden diverse andere producten getoond, zoals kunststof deuren, schuifpuien, gevelbekleding, dakgoten en garagedeuren. Daarnaast konden bezoekers kennismaken met de nieuwste snufjes op het gebied van zonwering, zoals de Screenline (zonwering tussen glas) en rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen. Verder kon men zich laten voorlichten over bijvoorbeeld isolatie en energiebesparende maatregelen. Glasatelier Johannes Boersma uit Dokkum was ook aanwezig en gaf diverse demonstraties omtrent het werken met glas-in-lood.

Heeft u de Open Dagen bezocht, maar was er vanwege de drukte geen gelegenheid u persoonlijk te woord te staan, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen.

Aftermovie Open Dagen 2019

Advies? Bel 0519 - 332 553 of kom in contact

Jansma Burdaard

Snellere levertijd op dakkapellen!

Door de komst van onze unieke IsoPlus dakkapel, hebben we de productiecapaciteit kunnen verhogen. De IsoPlus dakkapel is uniek in de markt en maakt gebruik van een zeer solide houtskelet bouwwijze.

IsoPlus dakkapel bekijken